Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču: Paket za porodicu Knežević

HO Srcem za Modriču: Paket za porodicu Knežević

Na Trebavi, ispod Duge Njive u selu Krčevljanima žive Todor (1946) i Jelena (1940) Knežević. U svome skromnom domu provedoše svoj životni vijek, bez finansijskih primanja. Snalazili su se kroz život kako znaju i umiju. Ali bolest i starost dođoše na vrata pa nas prijatelji ovih ljudi upoznaše sa teškim životom ove porodice te nas zamoliše da im pomognemo.

Ovih dana naši članovi Mitar Kršić, Mirko Đurić i Ruža Mandić obiđoše ovu porodicu i uvjeriše se u kako lošim uslovima živi ova porodica. Ovom prilikom uručili su paket jednokratne pomoći kako bi olakšali život ove porodice.

Tom prilikom Jelena uputi iskrene riječi zahvalnosti:

“Hvala vam draga djeco što ste nas obišli i donijeli ovu hranu koja će nam svakako pomoći. Čitav život se borimo i snalazimo ali starost nas je pritisla. Tododor je srčani bolesnik pa se zamara prilikom hodanja, a i ja sam stara i ne može se više raditi.”

Kao najveći problem kako navodi Jelena im je nedostatak vode, pa kišnjicu skupljaju za pranje veša i higijenske potrebe a vodu za piće moraju donositi sa udaljenog izvora.

Pripremajući ovaj prilog zatekla nas je vijest o iznenadnoj smrti Todora, njegovo srce ipak nije izdržalo i iznenada je preminuo.
Ovom prilikom izrazujemo iskreno sačešće porodici Knežević.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

HVALA SRBIJI ŠTO NAM JE POMOGLA: Medicinski radnici iz Modriče vakcinisani u Sremskoj Mitrovici

U PROTEKLA dva dana u dve grupe 55 medicinskih radnika modričkog Doma zdravlja vakcinu protiv korona virusa dobilo je u Sremskoj Mitrovici. Po protokolu za 21 dan ponovo će putovati ...