Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču: Još jedna humanitarna akcija u Koprivni

HO Srcem za Modriču: Još jedna humanitarna akcija u Koprivni

Humanitarna organizacija Srcem za Modriču u Koprivni!

Humanitarna Organizacija Srcem za Modriču ponovo pomaže porodice slabijeg imovnog stanja na teritoriji koprivljanske parohije.
Danas, 6.10.2019.godine uručena su dva paketa hrane porodicama koje smo pomagali u prošlom periodu. U pitanju su osobe slabijeg zdrastvenog stanja a koje žive u veoma lošem stanju.

Prva osoba kojoj je uručena pomoć je Slavojka Kuzmanović (41) koja živi u Velikoj Rijeci. Slavojka ima velikih zdrastvenih problema. Veliki je radnik, naravno onoliko koliko joj zdravlje dozvoljava.

Drugu osobu koju smo danas posjetili je Čedo Duronjić iz Male Rijeke. U ime Humanitarne ove porodice danas je posjetio naš član a ujedno i paroh koprivljanski protojerej-stavrofor Jadranko Stojanović. On se u ime porodica kojima smo danas pomogli zahvalio i zaželio nam sreću u daljem radu.

“Uvjek vas je lijepo vidjeti u Koprivni jer znamo da ćete tad obradovati neku našu porodicu.” – rekao je prota Jadranko.

Zahvalili smo se ocu Jadranku na lijepim riječima i obećali da kada god bude bila potreba pomoć nekoj porodicu u Koprivni da nam se obrati.

BUDI HUMAN,BUDI DIO NAS !!!

HUMANITARNA ORGANIZACIJA SRCEM ZA MODRIČU.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...