Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO “SRCEM ZA MODRIČU” – ANĐA GLAVAŠ UZ SVOJE BOTAJČANE *(FOTO)

HO “SRCEM ZA MODRIČU” – ANĐA GLAVAŠ UZ SVOJE BOTAJČANE *(FOTO)

Već po ustaljenoj navici ne prođe ni Božić ni Vaskrs a da Botajčane ne obraduje njihova nekadašnja sugrađanka Anđa Glavaš. Kao i zadnjih nekoliko godina pred Novu godinu Anđa Glavaš riješila je da obraduje narod koji živi u Botajici. Ovoga puta posredstvom Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ organizovana je podjela paketića za svu djecu koja žive u Botajici. Za ovu priliku organizovana je priredba koju su pripremili učitelji iz Botajičke škole zajedno sa svojim đacima.

Riječi zahvalnosti uputio je učitelj Aleksandar Vidaković koji je ovom prilikom rekao:

– “Zahvaljujem se u ime svojih koleginica u ime đaka i u svoje ime gospođi Anđi Glavaš jer i ove godine nije zaboravila svoje selo i djecu koja žive u našoj Botajici. Veliko joj hvala što nas svake godine obraduje svojim poklonima i tako uveća radost dolazećih praznika. Takođe hvala i Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ jer bez pomoći ovih dobrih ljudi ne bi se mogla realizovati ova plemenita akcija”. – rekao je Aleksandar Vidaković.

Predrag Zarić, član Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“:

– ,,Kada se dva srca spoje sve je moguće,ovoga puta kao i mnogo puta do sada spojiše se srce Anđe Glavaš i HO ,,Srcem za Modriču“ i organizovaše ovu akciju. Danas je lijepo biti član HO,,Srcem za Modriču“ jer neopisiva je sreća i radost djece koja dobiše paketiće.Očekujemo da ova djeca dobiju još paketića ali ovaj paketić nosi posebnu draž što se može zaključiti iz iskrenih dječijih osmijeha“. – rekao je Predrag Zarić.

Nakon podjele paketića uslijedila je zakuska za roditelje i djecu koju je potpomogao DOO Vučijak svojom donaciom.

Po završetku ove akcije vrijedne pčelice naši članovi Predrag Zarić, Hristijana Stojanović, Boris Vuković i Lora Ilić obišli su Dnevni centar za djecu ometenu u razvoju kao i djeciji vrtić ,,Naša Radost“ i ovom prilikom im uručili poklone u vidu hrane za djecu koja borave u ovim ustanovama.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...