Home / NOVOSTI / BiH / GOVEDARICA U MODRIČI: Boriću se za svakog građanina Srpske *(FOTO+VIDEO)

GOVEDARICA U MODRIČI: Boriću se za svakog građanina Srpske *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA – Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Modriči da će se nakon izbora boriti za Srpsku pravednu za svakog njenog građanina.

– Ispoštovaću ugovor sa narodom koji je trenutno potpisalo više od 100.000 građana, te ću objaviti imovinu, ličnu i svoje porodice – rekao je Govedarica na konvenciji partija Saveza za pobjedu na gradskom trgu u Modriči.

On je istakao da će se kandidati SzP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom parlamenta BiH, prije svega, boriti za ravnopravnost svih građana pred zakonima i dostojanstvo svakog pojedinca, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštnu iz Izborne jedinice četiri Stevo Joksimović rekao je da je Modriča odlučna da dokaže da se na izborima može pobijediti bez halabuke.

Kandidat PDP-a za Predstavnički dom BiH u Izbornoj jedinici dva Jovana Vidović navela je da će se zalagati za to da svi svi građani imaju iste mogućnosti i da zakoni vrijede za sve jednako.

Na konvenciji su govorili i nosioci lista SDS-a i PDP-a za Predstavnički dom BiH iz Izborne jedinice dva Obren Petrović i Milenko Ristić, kao i predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić.

Konvenciji, iako je bilo najavljeno, nije prisustvovao kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Video i album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...