Home / NOVOSTI / BiH / Dragan Pajić (DNS): Besplatno zdravstvo za sve građane Posavine *

Dragan Pajić (DNS): Besplatno zdravstvo za sve građane Posavine *

“Potrebno je napraviti zdravstveni sistem dostupan svim našim građanima. Svi trebaju imati jednako pravo na kvalitetnu zdravstvenu zaštitu bez obzira na njihovo imovinsko stanje. Zdravstveni sistem pripada svim građanima Republike Srpske i potrebno ga je unapređivati a posebno na području Posavine” izjavio je Dragan Pajić iz Dervente, kandidat DNS-a za poslanika.

“Naš imperativ jeste djelovati brzo, efikasno i kvalitetno, a cilj je obezbijediti dostupnu zdravstvenu zaštititu svim našim građanima, ma gdje se oni nalazili.

Jedan od ključnih projekata je pravljenje moderanog zdravstveno-dijagnostičkog centra sa konsultativnim specijalističkim i stacionarno-ambulantnim službama za opštine u Posavini.

Potrebno je pokrenuti projekte koje će smanjiti liste čekanja kod specijalista u drzavnim zdravstvenim ustanovama bez favorizovanja privatne prakse.

Afirmisati zdravstvene programe kao što su npr. “96 sati” , koji garantuje u ovom roku početak liječenja nakon ustanovljenja dijagnoze za teške bolesti.

Ove i sve ostale mjere doprinosiće do poboljšanja zdravstvenih usluga za naše stanovništvi” izjavio je Pajić Dragan.

*Napomena: Promotivna / plaćena objava

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Položeno cvijeće na grob pokojnog predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića *(VIDEO)

Povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske, danas 8. januara 2021. godine, na gradskom groblju u Modriči položeno je cvijeće na  grob pokojnog predsjednika Republike Srpske dr Milana Jelića. ...