Home / NOVOSTI / HRONIKA / DVA LIDERA – JEDAN PROLAZ: U četvrtini finala Kupa RS sastaju se Alfa Modriča i Sloga iz Gornjeg Crnjelova

DVA LIDERA – JEDAN PROLAZ: U četvrtini finala Kupa RS sastaju se Alfa Modriča i Sloga iz Gornjeg Crnjelova

MODRIČA – U Modriči će 15.novembarskog dana odmeriti snage Alfa Modriča i Sloga Gornje Crnjelovo, za plasman u polufinale Kupa Republike Srpske.

Domaćin je lider drugoligaškog „Zapada“, a gost prvi na drugoligaškom „Istoku“.

„Biće ovo utakmica u kojoj završavamo kalendarsku godinu po pitanju domaćinstva. Bilo bi prelepo da se od naših navijača do proleća oprostimo trijumfom i plasmnaom u polufinale Kupa RS. Igraćemo napadački, daćemo sve od sebe da stignemo do trijumfa. Znamo za poslednje uspehe Sloge, ali mislimo da smo kvalitetniji i da ćemo to uspeti da dokažemo na terenu. Svi su u stroju. Doduše, leđa muče Marka Tadića i Gorana Lukića, ali imaju volju da zaigraju. Bolji smo i pobedićemo“, poručio je Neđo Šuka, napadač Alfa Modriče.

Slično žele i u taboru gostiju.

„Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. Modriča je klub sa velikom tradicijom, a trenutno ima odličan sastav. Poznajem neke igrače, sa nekima sam i igrao, radi se o kvalitetnim fudbalerima. Naravno, nadam se da ćemo ostvariti prolaz u najmasovnijem takmičenju”, rekao je Darko Lazić, večiti fudbalski mladić bogatog sportskog iskustva.

Alfa Modriča i Sloga će svoju utakmicu odigrati na stadionu “Dr Milan Jelić” od 13 časova i 30 minuta. Očekuje se dobar fudbal. Jer, to su klubovi u usponu.

Dve želje i dve nade. Jedna mogućnost za veliko slavlje.

Samo za jedne…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...