Home / NOVOSTI / HRONIKA / Dugove utjerivali čekićem i šakom

Dugove utjerivali čekićem i šakom

DOBOJ – Policija je uhapsila i tužilaštvu prijavila Dobojlije Zorana G. i Dejana G., te Dragoslava P. iz Modriče, a tereti ih za razbojništvo i iznudu.

Osumnjičeni su da su 24. oktobra, u stanu u Doboju, napali Nenada D. iz Modriče, tražeći da im on vrati navodne dugove, teške 500 evra.

Zoran G. je osumnjičen da je Nenada čekićem udario u glavu, dok ga je Dragoslav P. udario šakom u lice.

Pošto kod njega nisu pronašli pare, Zoran i Dejan su od njega uzeli ključeve i dokumente od vozila, i rekli mu da će mu auto vratiti tek kad im donese traženi novac.

“Kad je on na dogovorenom mjestu predao traženi novac, oni mu nisu vratili automobil. Policija je, međutim, vozilo pronašla na području Doboja”, pojašnjavaju sagovornici “Nezavisnih”.

Premlaćenom Nenadu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča.

Policajci su, pritom, 25. oktobra uhapsili Dragoslava P., te istog dana pretresli stan koji on koristi, kao i automobil kojeg koriste on i Zoran G. U pretresima su pronađeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Uhapsili su policajci dan kasnije i Zorana G., nakon čega su pretresli stan koji on koristi, a pretresli su i pronađeno vozilo premlaćenog Nenada D. Uhapsili su u međuvremenu i trećeg osumnjičenog, Dejana G.

Kako je potvrđeno “Nezavisnim”, nakon krim-obrade, osumnjičena trojka je predata tužilaštvu zajedno s izvještajem protiv njih.

Izvor: Nezavisne novine / Dragan Sladojević

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...