Home / NOVOSTI / HRONIKA / Dodik na tribini SNSD-a u Srpskom kulturnom centru u Modriči

Dodik na tribini SNSD-a u Srpskom kulturnom centru u Modriči

MODRIČA – Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras da će zadaci SNSD-a, kao najjače i najodgovornije stranke za državu Republiku Srpsku, u narednom periodu biti jačanje privrede, očuvanje političke stabilnosti i uspješno provođenje izbora u narednoj godini.

Dodik je naveo da se u narednom periodu očekuje rast privrede od tri odsto, kao i da bi SNSD na izborima iduće godine trebalo da ostvari pobjedu od 51 odsto.

On je na tribini SNSD-a u Srpskom kulturnom centru u Modriči istakao da je ponosan na sve opštinske organizacije ove stranke u Republici Srpskoj, posebno na organizaciju i rukovodstvo SNSD-a u Modriči, koje na najbolji način rukovodi ovom lokalnom zajednicom.

– Razvoj Modriče pod rukovodstvom SNSD-a je vidljiv, a posebno je vidljiva stabilizacija stanja nakon katastrofalnih poplava 2014. godine – ocijenio je Dodik, te naglasio da je sa rukovodstvom stranke i lokalnom upravom, tokom današnje posjete Modriči, razgovarao o novim razvojnim projektima za ovu opštinu.

Модрича - Додик - Крекић - СНСД - трибPredsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mladen Krekić, koji je i načelnik opštine, rekao je da je stanje u Modriči stabilno i da su od 2004. godine do danas u Modriči, pod rukovodstvom SNSD-a, ostvareni dobri rezultati u svim oblastima.

– Zasluge za razvoj pripadaju svim građanima i strankama, a posebno SNSD-u – dodao je Krekić.

On je naglasio da je sa predsjedikom Dodikom i ministrima u Vladi Republike Srpske Srebrenkom Golić, Draganom Bogdanićem i Stevom Mirjanićem razgovarao o realizaciji nekoliko važnih projekta za Modriču.

Krekić je potvrdio da je predsjednik Dodik obećao podršku za uređenje Trga Milan Jelić, izgradnju kružnog toka, te uređenje dijela ulica u izbjegličkim naseljima u Modriči.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...