Home / DAN OPŠTINE 2017. / DJEČIJI VRTIĆ U ZAVRŠNOJ FAZI GRADNJE *(FOTO)

DJEČIJI VRTIĆ U ZAVRŠNOJ FAZI GRADNJE *(FOTO)

RADO MIĆIĆ-DIREKTOR FIRME “BRAĆA MIĆIĆ” IZ MODRIČE

Juče smo imali ekskluzivnu priliku da obiđemo i snimimo unutrašnjost novog dječijeg vrtića i kafaterije. Urednik portala modričainfo je u pratnji direktora ugledne građevinske firme “Brača Mićić” iz Modriče, gospodina Rade Mićića imao priliku da na licu mjesta vidi unutrašnjost objekata u gradnji i snimi sve prostorije.

Gospodin Rado Mićić dao je i kratku izjavu za naš portal:
– “Objekat dječijeg vrtića i kafaterije je u završnoj fazi gradnje, odnosno ovo su finalni radovi vanjskog i unutrašnjeg uređivanja. Takođe instalira se oprema i namještaj upravo onako kako je i projektovano. Svi radovi idu po planu i objekat će biti gotov početkom sledeće sedmice i u predviđenom roku biti predat na upotrebu. U ovoj fazi punu pažnju posvećujemo kvalitetu završnih radova i finalnoj obradi svakog elementa, i moram reči da je taj kvalitet na vrhunskom nivou. Interijer je moderno i vrlo funkcionalno projektovan a za to je zaslužna arhitektica  Jelena Obradović koja je pored arhitektonske izvedbe projektovala i uređenje interijera i namještaja, Kao što vidite sve je prilagođeno dječijem uzrastu, njihovim potrebama ali i njihovoj bezbjednosti.” – izjavio je Rado Mićić.

Da podsjetimo, svečano otvaranje novog dječijeg vrtića planirano je na sam Dam opštine, 28.06.2017. godine u 13,30 časova, i to odmah nakon svečane sjednice Skupštine opštine Modriča.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...