Home / NOVOSTI / HRONIKA / “DELIJE” IZ MODRIČE PODIJELILI 80 PAKETIĆA *(FOTO)

“DELIJE” IZ MODRIČE PODIJELILI 80 PAKETIĆA *(FOTO)

Klub navijača,, Delije Modriča“ postali su prepoznatljive po svom humanitarnom i društvenom djelovanju kako na prostoru Opštine Modriča tako i širom regiona. Pored redovnih aktivnosti koje podrazumijevaju organizovane odlazke na utakmice Crvene Zvezde, Delije iz Modriče odlučile su da prošire svoje djelovanje kako bi pomogli svakome kome je pomoć potrebna.

Prije 10-tak dana Delije iz Modriče pokrenule su akciju pod nazivom ,,Paketić od srca“ u kojoj su željeli da skupe novac za kupovinu paketića za siromašnu i bolesnu djecu sa prostora Opštine Modriča. Nakon sakupljenog novca, delije se organizuju i kupuju slatkiše te sami prave paketiće, da bi ih podijelili. U prethodnih par dana ova akcija je realizovana tj članovi navijačke grupe Delije iz Modriče podijelila je 80 paketića za svu djecu koja bi Novu godinu dočekala bez paketića.

Ovom prilikom predsjednik Kluba navijača ,, Delija Modriča“,Slobodan Pejić rekao je:
– “Klub navijača “Delije Modriča” danas je sprovelo humanitarnu akciju “Paketić od srca” i tom prilikom podelilo 80 komada paketića djeci koja žive u teškim uslovima i koja nisu u mogućnosti da dobiju paketić. Od srca se zahvaljujemo svim Delijama i ostalim ljudima humanog srca koja su pomogli ovu našu akciju, da djeci uljepšamo ove Novogodišnje i Božićne praznike” – rekao je Pejić.

Kako smo saznali u Klubu navijača ,,Delije Modriča“ planiraju nekoliko akcija kojima bi život u našoj opštini učinili ljepšim i boljim.

Autor / foto: Mitar Kršić

Obrada: Zlatko Huravik / Modričainfo

https://imgur.com/a/NzzQVen

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...