Home / NOVOSTI / HRONIKA / DAVAOCI KRVI RAFINERIJE ULJA MODRIČA PONOVO NA VISINI ZADATKA *(FOTO)

DAVAOCI KRVI RAFINERIJE ULJA MODRIČA PONOVO NA VISINI ZADATKA *(FOTO)

Na adresu redakcije portala modričainfo dostavljena je kratka zabilješka tj. izvještaj Izvršnog odbora DDDK “RAFINERIJA ULJA MODRIČA o akciji koju su nedavno realozovali.
Njihovu objavu prenosimo u cjelosti. Poslali su nam i nekoliko fotografija koje objavljujemo na kraju izjave.

Da je DDDK “RAFINERIJA ULJA MODRIČA” među najboljim društvima, u Republici Srpskoj pa i šire potvrđeno nam je ovih dana iz zavoda za transfuzijsku medicinu Bolnice Doboj.
Pošto su određene krvne grupe, kao što su B- i 0- svedene na minimalne zalihe u bolnici Doboj, Izvršni odbor DDDK “RUM” saznavši za to, obavještava svoje članove koji posjeduju navedene kategorije. U najkraćem roku, određen broj davalaca, u organizaciji društva, zajedno sa podpresjednikom IO Mirkom Đurićem, odlazi u Doboj i daruje dragocjenu tečnost da bi time olakšali i pomogli liječenje pacijenata naše regije, koji se nalaze u bolnici Doboj.
Osoblje transfuzijske službe, bolnice Doboj, izrazilo je zahvalnost, našem društvu na saradnji koja traje već mnogo godina.
Izvršni odbor DDDK “RAFINERIJA ULJA MODRIČA”

Saradnik na objavi / foto: Milan Đurić
Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...