Home / NOVOSTI / HRONIKA / Danas u Modriči akcija Udruženja dijabetičara „Modriča dijabet“ : Besplatno mjerenje šećera u krvi *(VIDEO)

Danas u Modriči akcija Udruženja dijabetičara „Modriča dijabet“ : Besplatno mjerenje šećera u krvi *(VIDEO)

U Kino sali Srpskog kulturnog centra, 09. novembra 2015. godine održana je promocija novoosnovanog Udruženja dijabetičara „Modriča dijabet“ Modriča i o ovom događaju objavili smo  prilog, a danas već, 14.11.2015. oni su organizovali akciju besplatnog mjerenja šećera u krvi.
Akcija se odvija na Trgu dr Milan Jelić i traje od 10,00 do 16,00 časova a ista je organizovana povodom obilježavanja 14. novembra, Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa. Pored mjerenja šećera u krvi, aktivisti udruženja dijele i informativni materijal kojim se građani informišu o ovom oboljenju.
Tim povodom, napravili smo par fotografija, a budući da je akcija još u toku, pozivamo naše sugrađane da se odazovu i izvrše mjerenje šećera u krvi jer prevencija je najvažnija u otkrivanju ove bolesti.

Obrada: modričaINFO / Huravik Zlatko

Video koji prilažemo je sa YouTube kanala TVK3, i dodan je kao dopuna informacije.

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...