Home / NOVOSTI / BiH / Cvijanovićeva otvorila Nevesinjsku olimpijadu

Cvijanovićeva otvorila Nevesinjsku olimpijadu

Srna – 16.08.2014 22:38
NEVESINJE – Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović otvorila je večeras 139. sportsko-turističku manifestaciju “Nevesinjska olimpijada”, koja okuplja više hiljada takmičara i gostiju iz cijelog regiona.
Cvijanovićeva je zahvalila svima koji su podržali ovu manifestaciju i što joj je ukazana prilika da otvori ovako važan događaj koji obiluje narodnim običajima, igrama, pjesmom i tradicijom.
Ona je istakla da je ova manifestacija od veoma velikog značaja za Nevesinje, te poručila da sve ono što se baštini i njeguje treba čuvati
i u budućnosti.
Premijer Srpske naglasila je da je ovaj poduhvat opštine Nevesinje i Vlade Republike Srpske primjer kako se velike stvari mogu raditi zajedno.
Otvarajući manifestaciju, Cvijanovićeva je takmičarima poželjela uspjeh u svim disciplinama, te istakla da je važno učestvovati, a još važnije pobijediti.
Cvijanovićeva je zahvalila mnogobrojnim posjetiocima koji su u velikom broju došli da podrže ovu manifestaciju, za koju je
poželjela da nastavi da traje.
Otvaranju je prisustvovao ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić, narodni poslanici iz Hercegovine, te predstavnici javnog, privrednog i kulturnog života ove regije.
Na otvaranju je priređen bogat kulturno-umjetnički program, a prisustvovalo je više hiljada građana Hercegovine, Republike Srpske i regiona.
U okviru manifestacije sutra će biti nastavljeno takmičenje u više narodnih disciplina.

Izvor: Nezavisne novine (link)

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...