Home / NOVOSTI / HRONIKA / Čedo Pantič kod načelnika Modriče *(TONSKI PRILOG+ VIDEO)

Čedo Pantič kod načelnika Modriče *(TONSKI PRILOG+ VIDEO)

Blistava ostvarenja Kik-boks kluba „Gvardija“ iz Modriče
Učestvuje na EP u Španiji

MODRIČA – Na nedavnom nastupu u rodnom gradu, Modriči, Čedo Pantić je osvojio titulu profi prvaka Republike Srpske u disciplini K-1 u kategoriji do 71.kilograma.
Inače, Pantić je do sada bio četiri puta juniorski prvak Bosne i Hercegovine i šest puta šampion RS. Tim povodom, načelnik Modriče, Mladen Krekić, organizovao je prijem za mladog kik-boksera, te Sašu Živkovića, predsednika Kik-boks kluba „Gvardija“ iz Modriče.
„Moj najveći uspeh je bronzana medalja na Svetskom prvenstvu u Italiji. Uz sve navedeno, bio sam višestruki prvak Balkana. Učestvovaću na EP u Španiji i očekujem da budem osvajač zlatne medalje. Nedavno sam u Modriči pobedio osam godina starijeg protivnika i postao prvak RS. Počeo sam sa treninzima pre nepune 4 godine. Uvek sam davao prednost borilačkim sportovima i gimnastici nego loptaškim sportovima. Želja mi je da budem šampion sveta u seniorskoj konkurenciji i neću stati dok ne ostvarim te domete“, kaže Pantić.
Načelnik Modriče, Mladen Krekić, zahvalio se mladom sportisti što svojim nastupima afirmiše modrički kraj i pronosi ime i slavu rodnog grada.
„Imajući u vidu šta je sve do sada ostvario, to je i promocija Modriče i ljudi koji ovde žive. Njegovi uspesi čine srećnim i sve nas. Kik-boks klub ’Gvardija’ ima rezultate za svako poštovanje. Čedo Pantić će u avgustu učestvovati na prvenstvu kontinenta u Španiji i naša lokalna zajednica će mu pomoći i pružiti adekvatnu podršku. Ponosni smo na sve sportiste iz Modriče koji beleže vrhunske rezultate“, rekao je Krekić.
Kik-boks klub „Gvardija“ osnovan je 1.decembra 2011.godine. Broji 25 članova i do sada su osvojili 10 zlatnih medalja sa prvenstava Bosne i Hercegovine, 13 zlatnih odličja na šampionatima Republike Srpske, bronzu na juniorskom prvenstvu planete i srebro na EP u profi kik boksu.

 

O ovom događaju, kolega Slađan Jeremić sačinio je i poslao nam tonski prilog.

 

 

CEDO PANTIC I SASA ZIVKOVIC

Čedo Pantić i Saša Živković

KREKIC URUCUJE PANTICU NOVCANU NAGRADU

Krekić uručuje Pantiću novčanu nagradu

Autor: Slađan JEREMIĆ

Video koji prikažemo nije u sklopu gornjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je sa TV K3.

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...