Home / NOVOSTI / HRONIKA / Čedo Pantić danas u Njemačkoj protiv glavu većeg protivnika *(VIDEO)

Čedo Pantić danas u Njemačkoj protiv glavu većeg protivnika *(VIDEO)

Samo dva tjedna nakon što je na četvrtoj priredbi Megdana ostvario najveću pobjedu dosadašnje karijere, Čedo Pantić otputovao je u Njemačku na novi veliki ispit. Borit će se u Ulmu, gdje ga čeka Chris Obiango. 

Pantićev protivnik iskusan je borac koji često nastupa u njemačkim ringovima. Na jučerašnjem vaganju činio se podosta krupniji od mladog borca iz Modriče. Nekoliko je centimetara viši od Pantića, a i muskulatura mu izgleda impresivno. Ono što Čedo misli o njemu najbolje je rekao na Facebooku.

“Na bini si jak, vidjet ćemo sutra u ringu kakav si”, napisao je Čedo uz podjelu dvije fotografije. On svakako gori od samopouzdanja, koje gradi na tome da je svakim svojim mečem sve bolji i pokazuje konstantan značajan napredak.

Pantić u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri još uvijek ne zna za poraz, a nedavno je izjavio kako je već sada spreman prihvaćati veća imena za protivnike. Obiango nije toliko velik, ali je svakako poznat u kickboxing krugovima. Pobjeda protiv njega bi bila velik rezultat i put prema još većim mečevima i promocijama.

Izvor: fightsite
Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je sa YouTube kanala.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Obilježena dvadeset sedma godišnjica Proboja Koridora *(VIDEO)

Na Dugoj Njivi 23. juna 2019. godine  obilježena je dvadeset sedma godišnjica Proboja Koridora. Događaju su prisustvovali najviši zvaničnici Republike Srpske:  srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministar rada i ...