Home / NOVOSTI / HRONIKA / Čedo Pantić danas u Njemačkoj protiv glavu većeg protivnika *(VIDEO)

Čedo Pantić danas u Njemačkoj protiv glavu većeg protivnika *(VIDEO)

Samo dva tjedna nakon što je na četvrtoj priredbi Megdana ostvario najveću pobjedu dosadašnje karijere, Čedo Pantić otputovao je u Njemačku na novi veliki ispit. Borit će se u Ulmu, gdje ga čeka Chris Obiango. 

Pantićev protivnik iskusan je borac koji često nastupa u njemačkim ringovima. Na jučerašnjem vaganju činio se podosta krupniji od mladog borca iz Modriče. Nekoliko je centimetara viši od Pantića, a i muskulatura mu izgleda impresivno. Ono što Čedo misli o njemu najbolje je rekao na Facebooku.

“Na bini si jak, vidjet ćemo sutra u ringu kakav si”, napisao je Čedo uz podjelu dvije fotografije. On svakako gori od samopouzdanja, koje gradi na tome da je svakim svojim mečem sve bolji i pokazuje konstantan značajan napredak.

Pantić u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri još uvijek ne zna za poraz, a nedavno je izjavio kako je već sada spreman prihvaćati veća imena za protivnike. Obiango nije toliko velik, ali je svakako poznat u kickboxing krugovima. Pobjeda protiv njega bi bila velik rezultat i put prema još većim mečevima i promocijama.

Izvor: fightsite
Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je sa YouTube kanala.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ooUrzaiRGMw[/embedyt]

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...