Home / NOVOSTI / HRONIKA / Blaženka Bilić (HB): Stvoriti jednakost i ravnopravnost u našoj Posavini
Blaženka Bilić ( Hrvatski Blok )
Blaženka Bilić ( Hrvatski Blok )

Blaženka Bilić (HB): Stvoriti jednakost i ravnopravnost u našoj Posavini

Čast mi je što mi je Hrvatski Blok istinskim kapitalom ukazao povjerenje i dao priliku da se upravo ja predstavim kao kandidatkinja za općinsko vijeće Modriča– započela je Blaženka Bilić.
Istaknula je kako je rođena u Odžaku 1977 godine, a u gradu Osijeku zavrsila srednju školu.

Važan segment koji uvijek s ponosom ističem jest da sam udata u Botajicu. Ponoso kažem naša Botajica je srce Posavine!

Blaženka Bilić ( Hrvatski Blok )

Blaženka Bilić ( Hrvatski Blok )

Iza sebe nemam političku karijeru, što ne smatram nedostatkom.

Obraćam se kao građanka kojemu je borba za život dostojan čovjeka jedini princip, budući da sam u svakodnevnom životu u izravnome doticaju s problemima koji tište sve stanovnike povratničkih zajednica. A ono što vidim jest porušena hrvatska sela, bez infrastrukture i bez jednakosti.

Priliku za općinu Modriču vidim, u razvoju gospodarskih zona, poduzetničkih inkubatora.

Potrebno je konačno posvetiti pozornost povratnicima u svim aspektima njihovih života, kao i života njihove djece, od prava na vrtić, preko osnovnih škola, pravo na jezik,pravo na zaposlenje,pravo na jednaku raspodjelu investicijskih projekata.
Potrebno je dati vjetar u leđa infrastrukturnim projektima za povratnike,stvoriti jednakost i ravnopravnost u našoj Posavini.
Pokretanju novih tvrtki kako mladi ne bi odlazili sreću tražiti drugdje, dokazati kako je izvrsnost na prvom mjestu, te nepotizam baciti u povijest.

Ivor: HRVATSKI BLOK

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...