Home / NOVOSTI / HRONIKA / Automobilom udario pješaka pa pobjegao

Automobilom udario pješaka pa pobjegao

MODRIČA – Policija iz Modriče identifikovala je lice S.M. (25) sa područja Modriče koje je sinoć, upravljajući vozilom golf 2, udarilo pješaka C.Ž. (67) i pobjeglo sa mjesta saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Modriča sinoć je oko 21, 45 časova prijavljeno da se na lokalnom putu u mjestu Skugrić, područje opštine Modriča, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao pješak C.Ž. (1952) iz navedenog mjesta i nepoznati vozač sa nepoznatim putničkim automobilom. Pješak je zadobio prelom podlaktice.

Policijski službenici su, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, pronašli oštećeni putnički automobil golf 2 i identifikovali vozača.

Povrijeđenom pješaku je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča odakle je on upućen u dobojsku bolnicu.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.

“Nakon dokumentovanja i komletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu ‘Ugrožavanje javnog saobraćaja’ i ‘Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi’, saopšteno je iz PU Doboj.

Policijska uprava Doboj apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe a i druge učesnike u saobraćaju.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

221 žrtva porodičnog nasilja prošle godine u RS – ali to nije prava brojka

Tokom prošle godine, na području Republike Srpske, 221 žrtva je prijavila nasilje. Uzimajući u obzir statistiku od prošle godine, ali i činjenicu da je 2020. godina obilježena pandemijom COVID 19, ...