Home / NOVOSTI / HRONIKA / Akcija krpljenja čamaca na skeli u Koprivni *(FOTO)

Akcija krpljenja čamaca na skeli u Koprivni *(FOTO)

KOPRIVNA-MODRIČA  Juče je u Koprivni realizovana velika akcija popravke, odnosno krpljenja čamaca na skeli u Koprivni. Budući da tu skelu na rijeci Bosni koristi veći broj stanovnika koji imaju imanja i obrađuju zemlju na drugoj strani rijeke, postojao je opravdan interes da se pristupi ovakvoj akciji. Kako saznajemo od Branka Nikića, predsjednika Savjeta MZ Koprivna i glavnog organizatora ove akcije, učešće je uzelo dvadeset sedam mještana i akcija je uspješno i okončana.

Gospodin Nikić je u kratkoj izjavi za naš portal rekao:
–  “U organizaciji Savjeta MZ Koprivna organizovano je krpljenje čamaca na skeli u Koprivni, pošto veliki broj mještana obrađuje zemlju preko rijeke Bosne. Akciju sam pokrenuo kao predsjednik savjeta, a takođe i aktivista Branimir Jevtić. Odazvalo se dvadesetsedam mještana. Već za subotu imamo u planu još jednu akciju čišćenja u naselju. Prilika je da ovim putem se zahvalim svim učesnicima ove akcije.” – kratko je rekao Branko.

Nemamo šta dodati osim pohvale mještanima Koprivne, a naravno i Branku i Branimiru na inicijativama i uspješnoj organizaciji.

Prilika je da pozovemo i sve ostale Mjesne zajednice sa područja opštine Modriča da nas obavještavaju o radnim akcijama u svojim naseljima, a portal modričainfo rado će objaviti takve informacije.

Foto: Branko Nikić

Autor: Zlatko Huravik / modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...