Home / NOVOSTI / HRONIKA / ZIMSKI GRAD MODRIČA *(FOTO+VIDEO)

ZIMSKI GRAD MODRIČA *(FOTO+VIDEO)

Zimski grad Modriča svečano je otvoren 21. decembra. Posjetioci će imati priliku da  do 4. januara uživaju u raznovrsnoj ponudi. Organizatori manifestacije su  Turistička organizacija Modriča i opština Modriča.

Na Trgu dr Milana Jelića postavljene su drvene kućice u kojima se mogu  vidjeti proizvodi od meda, ručne radinosti, gastro ponuda, novogodišnji program i drugo.

Manifestaciju je zvanično otvorio načelnik opštine Mladen Krekić, a Program su svojim nastupom obogatili Muzičko društvo „Isidor Bajić“, djeca JPU „Naša radost,  kao i dolazak Djeda mraza.

„Drugi Zimski grad u Modriči uz pomoć naših privrednika , roditelja djece i ostalih obilježićemo sa više sadržaja. Večeras će nas uveseljavati  Tijana Dapčević.  Želim da se svi prijatno osjećaju jer nam je potrebno smijeha i radosti.  Ovdje se nalazi i kućica dobročinstva čiji je cilj da sva prikupljena sredstva daruju djeci sa posebnim potrebama“, izjavio je načelnik Krekić.

„Ove godine smo se potrudili da imamo što više sadržaja. Najmlađi sugrađani su pripremili program a imamo i koncert Tijane Dapčević. Narednih večeri ćemo imati koncerte različitih grupa, nastup kulturno-umjetničkih grupa, kao i  tamburaše“, istakla je Aleksandra Tošanović, direktorica Turističke organizacije Modriča.

U sklopu programa održan je koncert u izvođenju Tijane Dapčević.

„Prvi put sam u Modriči i veoma mi je drago što sam deo Zimzograda. Ljudi ovdje su zaista divni i topli. Pjevaću svoje ali i tuđe pjesme kako bi napravili dobru žurku“, rekla je Tijana prije početka koncerta.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...