Home / NOVOSTI / HRONIKA / VRANJAČANI MELJU REDOM: Lider regionalnog „Centra“ savladao i Trebavu

VRANJAČANI MELJU REDOM: Lider regionalnog „Centra“ savladao i Trebavu

MODRIČA – Vranjak, lider regionalne lige Republike Srpske, nezaustavljivo grabi ka drugoligaškom „zapadu“. Savladana je i solidna Trebava, gosti iz Osječana poraženi su sa 6:1.

Fudbalske zagonetke moguće je rešiti samo na dva načina – na vreme ili kada se ukaže prava prilika. Vranjačani su to činili na svoj način i onda kada je rival padao u koncentraciji.

Doduše, kod rezultata 1:1, golman domaćih Srđan Kojić tri puta je spašavao svoj gol kada je sve ličilo na kapitulaciju. GOL ZA ANALAE - ALEKSANDAR GAJICKasnije su golovi padali u seriji, a najlepši momenat na utakmici bio je kada je Aleksandar Gajić u 69.minutu sasvim iskosa sa leve strane sa oko 40 metara tukao topovski, lopta je odnela „paučinu“ iz gornjeg levog ugla Stefana Blagojevića i taj projektil digao je sve na noge, dobio je salve aplauza.

Vranjak maršira regionalnim „centrom“, a barjak trijumfalizma do samog fudbalskog neba doseže. Vranjak izrasta u sportsko čudo, veliku priču koja je za posebnu knjigu. Njene stranice ispisuju se skoro pola veka, a današnja generacija samo ta slova želi da poznali. Ostalo je nešto malo do velikog cilja.

I silne radosti…

VRANJAK – TREBAVA 6:1 (2:1)

Stadion u Vranjaku. Gledalaca: oko 250. Sudija: Stanko Todorović(Doboj) 7. Strelci: Bogojević (ag) u 8., Janković u 16., Jagodić u 48., Gajić u 69., Vidović u 79.i No.Savić u 86.minutu za Vranjak, a Đuričić u 15.minutu za Trebavu. Žuti kartoni: Ne.Savić(Vranjak), Miljanović(Trebava).

VRANJAK: Kojić 7.5, Ristić 7(od 77.min.No.Savić 7), Janković 7.5, Ne.Savić 7(od 73.min.Gutić -), Trepić 7, Gajić 8, Lukić 7, Gerusi 7, Vidović 7, Jagodić 7(od 57.min.Mikelini 7), Stojanović 7,5. Trener: Dejan Savić.

TREBAVA: Blagojević 6, Bogojević 5, Miljanović 5, Stević 7, Ilić 5.5, Ploskić 5, Cvijetić 5, Cvijanović 5, Živanović 5, Đuričić 6.5, Tomić 6. Trener: Predrag Pejkić.

Igrač utakmice: Aleksandar Gajić (Vranjak) 8.

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...