Home / NOVOSTI / HRONIKA / U Modriči održano prvo druženje vlasnika pasa i njihovih ljubimaca *(FOTO)

U Modriči održano prvo druženje vlasnika pasa i njihovih ljubimaca *(FOTO)

O dječaku Nemanji Nedakoviću pisali smo u više navrata, a uvijek u vezi njegovog angažovanja na brizi za životinje i malom azilu pasa i mačaka koje održava. Sada mu u tome pomaže prijateljica Andrea Dervenić. Oni sada imaju novu FB grupu “Šapa Modriča” na kojoj možete pratiti njihov rad.
Nedavno su došli na ideju da organizuju druženje vlasnika pasa i njihovih ljubimaca i to su uradili 10. juna ove godine na prostoru MZ Modriča 5.

To je bio povod da pitamo Nemanju za više informacija o druženju i on je za portal modričainfo izjavio:
Mnogo mi je drago što je ovo druženje dobro prošlo i nadam se da je svima bilo lijepo. Sljedeće godine će biti još bolje. Zahvaljujem svim sponzorima i ostalim koji su donirali hranu i novac za životinje.” – rekao je Namanja.

Kako dalje navodi, na druženju je bilo prisutno tridesetak ljudi koji su doveli deset pasa. Od prisutnih i ostalih donatora sakupili su 170 KM, a taj novac im je neophodan za kupovinu lijekova, raznih preparata i ostalih potrepština za pse i mačke koje čuvaju. Takođe tokom ove akcije druženja sakupljeno je 100 kg hrane za pse, 8 kg hrane za mačke i nešto konzervi.
Nemanja želi da ova druženja u Modriči postanu tradicija, kao jedan lijep događaj za sve ljubitelje životinja.
Želimo im puno sreće u tom naumu, a i u njihovom svakodnevnom angažovanju na žaštiti i brizi za pse i mačke.

Autor: Zlatko Huravik / modričainfo
Foto: Nemanja Nedaković

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...