Home / NOVOSTI / BiH / U Modriči održana Konvencija SNSD-a *(FOTO+VIDEO)

U Modriči održana Konvencija SNSD-a *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA – 09.septembar 2018. – Večeras je u kino sali Srpskog kulturnog centra održana Konvencija SNSD-a.
Predstavili su se SNSD kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH, kao i kandidat za Predsjednika Republike Srpske – Željka Cvijanović i kandidat za Srpskog člana predsjedništva – Milorad Dodik.

Foto / video: Zlatko Huravik / modričainfo

PROMO-VIDEOREPORTAŽA: KONVENCIJA SNSD-a U MODRIČI

PROMO-VIDEOREPORTAŽA: KONVENCIJA SNSD-a U MODRIČI Svi politički subjekti koji učestvuju na predstojećim izborima mogu postavljati promotivne materijale, slično ovoj videoreportaži koju smo samo u vrlo skraćenoj verziji postavili kao primjer. U roku od svega nekoliko časova može biti postavljena foto ili videoreportaža sa dosegom od pet hiljada, ili plasirano i preko deset hiljada pregleda. Za informacije pišite nam u inboks ili na email: modrica.info@gmail.comAutor: Zlatko Huravik / urednik portala modričainfoNapomena: Promotivne / plaćene objave ni u kom smislu ne odražavaju stavove portala kao nezavisnog i neutralnog medija, a takođe, na promotivnim objavama komentari će biti onemogućeni.

Gepostet von Modričainfo am Sonntag, 9. September 2018

Napomena: promotivna / plaćena objava

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi RS u posjeti Modriči *(VIDEO)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srpske Boris Pašalić sa saradnicima boravio je 22. marta 2019. godine u Modriči i održao sastanak sa načelnikom opštine Mladenom Krekićem i ...