Home / NOVOSTI / BiH / TROPIC MARKET U BRČKOM OTVORIO NOVU POSLOVNU JEDINICU

TROPIC MARKET U BRČKOM OTVORIO NOVU POSLOVNU JEDINICU

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Brčko, 8.12.2022.

TROPIC MARKET U BRČKOM OTVORIO NOVU POSLOVNU JEDINICU

Domaći trgovački lanac Tropic danas je otvorio još jedan market i to u Brčko City Parku, na adresi Bijeljinska 69. Na nešto više od 1 500 kvadratnih metara, raspolaže asortimanom od 12 000 artikala. Otvaranjem ovog marketa, Tropic je obezbijedio 75 novih radnih mjesta.

 

 

Već dobro poznat kupcima po savremenom konceptu maloprodajnog objekta, Tropic je i u novootvorenom marketu predstavio svoju raznoliku ponudu sa posebnim naglaskom na svježe odjele gotovih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda, odjele voća i povrća, mesa i ribe. U okviru marketa nalazi se i prostor za konzumaciju u kojem kupci mogu uživati u svom obroku kupljenom u marketu.

„Nekoliko godina unazad pravimo veliki iskorak kada je u pitanju segment prehrane, sa fokusom na našu razvojnu kuhinju koja vrijedno radi na tome da svojim kupcima omogućimo raznovrsan i kvalitetan izbor gotovih jela, salata, supa i čorbi, pekarskih i poslastičarskih proizvoda. Otvaranjem ovog marketa smo i u Brčko donijeli koncept koji na jednom mjestu objedinjuje market, tržnicu I restoran, a koji uz prepoznatljivo dobru uslugu našim kupcima daje razlog više da nas uvijek rado posjećuju,” navela je Aleksandra Marković, menadžer za odnose sa javnošću trgovačkog lanca Tropic.

 

Na dan otvaranja, Tropic je svojim kupcima priredio brojne pogodnosti i poklone, besplatne kupovine i poklon bonove te zabavni program za najmlađe, kao i posebnu akcijsku ponudu koja je aktuelna do 22.12.2022.

Radno vrijeme Tropic marketa Brčko je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 čas te nedjeljom od 8 do 18 časova.

Izvor: TROPIC / Menadžer za odnose sa javnošću

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...