Home / NOVOSTI / HRONIKA / Svečano otvoren asfaltirani mjesni put u zaseoku Kunovac u Tolisi kod Modriče *(FOTO+VIDEO)

Svečano otvoren asfaltirani mjesni put u zaseoku Kunovac u Tolisi kod Modriče *(FOTO+VIDEO)

U Modričkom selu Tolisa završeno je asvaltiranje mjesnog puta u zaseoku Kunovac a koji vodi i na Krečane. Put u dužini od 550 metara asvaltiran je zajedničkim srestvima Opštine Modriča te mještana Tolise, Krečana, Jasenice kao i jednog broja privrednika sa područja Opštine Modriča.

 

Presjednika građevinskog odbora Mirko Đurić

Presjednika građevinskog odbora Mirko Đurić je za portal modričainfo izjavio sledeće:
–  “Put u dužini 550 metara i širine 4 metra plus po pola metra bankina, asvaltiran je zajedničkim srestvima Opštine Modriča te mještana Tolise, Krečana, Jasenice, te mnogih drugih naših prijatelja kao i određenog broja privrednika sa područja Opštine Modriča. Samoj izgradnji asvalta predhodili su određeni pripremni radovi, kao što je kopanje kanala, udaranje potpornih šipova i postavljanje cijevnih propusta. U ovu investiciju uloženo je 42.000 KM zajedničkih srestava. Ovom prilikom zahvaljujemo se svima, kako pojedincima privrednicima tako i načelniku opštine Mladenu Krekiću, njegovim saradnicima i odbornicima opštine Modriča, koji su pomogli izgradnju ovoga puta.”

Po završetku radova 20.09.2017.  održana je proslava i put svečano predat na upotrebu mještanima presijecanju vrpce. Prisustovali su načelnik Mladen Krekić, poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Bojan Vidić i odbornici opštine Modriča.
Nakon toga nastavljeno je druženje uz nastup KUD-a “Mladost Tolisa-Krčevljani” i izvornu grupu “Zov Zavičaja”.

Saradnik na prilogu Milan Đurić
Autor / foto / video: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...