Home / NOVOSTI / BiH / SLAVKO SUHALJ PRISTUPIO HRVATSKOM BLOKU
Francisko Brdarić, predsjednik HB i Slavko Suhalj

SLAVKO SUHALJ PRISTUPIO HRVATSKOM BLOKU

Važni dan za HB Odžak! Stranci je pristupio Slavko Suhalj bivši Predsjednik HSP HB!

Snaga, elan i politička dosljednost novog vodstva; domoljublje, demokršćanstvo i poštivanje tradicije; Pozitivni odnos spram iseljeništva; zauzimanje za društvo znanja za bolju Posavinu i BiH – Hrvatski blok- su to vrijednosti zbog kojih je, kako sam reče, Slavko Suhalj i potpisao pristupnicu:
– “Na nama je da izgradimo opstanak za naše građane u Županiji Posavskoj“. To „na nama“ se odnosi na sve, i na pojedince i na institucije. Prepoznao sam se u toj sintagmi. Posavina je predivan projekt i želim pridonijeti njenoj izgradnji, njenom boljitku. Siguran sam da ćemo tu itekako dobro surađivati i da ćemo kao stranka vrlo brzo polučiti konkretne rezultate. Moram se zahvaliti i predsjedniku stranke Hrvatskog bloka gospodinu Francisku Brdarić i predsjednici HB Odžak. U dogovoru s predsjednikom Hrvatskog bloka gospodinom Brdarićem, koji je bez ikakvog sustezanja podržao moj prijedlog, svoju funkciju Predsjednika HSP HB Odžak vratio sam bivšoj stranci. Zbilja smo se razišli u, kako ih volim nazivati, pozitivnim emocijama.”

Za našu je stranku Hrvatski blok ulazak Slavke Suhalj od dvostruke važnosti u smirenoj, stručnoj klimi pomoći će našem timu u osmišljavanju strateških projekata i vizije bolje Županije Posavske i BiH.

HRVATSKI BLOK

Francisko Brdarić, predsjednik HB i Slavko Suhalj

Izvor: Hrvatski blok

Plaćeni / PR ČLANAK

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...