Home / NOVOSTI / HRONIKA / Renoviranje toaleta u OŠ Tarevci

Renoviranje toaleta u OŠ Tarevci

“Humanitarno Udruženje “Rodni kraj” je u saradnji sa stalnim sponzorom Opštinom Deventer i ove 2017. godine realizovalo novi projekat, renoviranje sanitarnog čvora od četiri toaleta i postavljanje dva bojlera u osnovnoj školi u Tarevcima.

Kažu slike govore više od hiljadu riječi, a to se možete uvjeriti i na ovom primjeru i vidjeti šta je sve urađeno. Ukupna vrijdenost projekta je 1.649 eura.
Dobili smo dosta pohvala i lijepih riječi za ovaj projekat od učenika kao i uposlenih u ovoj školi. To nas stimuliše da pokušamo i narednih godina da uradimo ovakve projekte od opšteg značaja i u nekim susjednim opštinama.

Ovom prilikom se zahvaljujemo Azri-Dali Efendić i Admiru Topčagić za vođenje i planiranje ovog projekta.
Najviše zahvale svakako upućujemo opštini Deventer – Holandija, glavnom sponzoru ovog i sličnih projekata proteklih godina.

Šta jos reć… Hvala Vam, svi Vi ste dobro došli kao članovi ili donatori u ovo čisto humanitarno Udruženje.
Zajedno možemo mnogo toga!”

Ovaj tekst i fotografije preuzeli smo sa stranice rodnikraj.ba .

Mještani MZ Tarevci, posebno učenici, roditelji i nastavno osoblje izražavaju duboku zahvalnost Udruženju “Rodni kraj”, njihovim aktivistima i sponzorima, posebno Opštini Deventer.
Ovim projektom su uslovi za odvijanje kvalitetne nastave u OŠ Tarevci značajno poboljšani.

Asmir Bungur

Izvor: Tarevci.info

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Odličan start kviz ekipe „Svetosavci“ iz Modriče

Modriča, 30.01.2023. – Takmičari „Svetosavci“ iz JU Osnovne škole „Sveti Sava“ Modriča kako prethodne tri godine, tako i ove školske godine uzeli su učešće na međunarodnom kviz takmičenju „Nemanjići – ...