Home / NOVOSTI / HRONIKA / Prvi butik u Modriči sa originalnim “BROS JEANS” artiklima *(FOTO+VIDEO)

Prvi butik u Modriči sa originalnim “BROS JEANS” artiklima *(FOTO+VIDEO)

Danas je Modriči svečano otvoren prvi, a to znači i jedini u gradu butik sa originalnim “BROS JEANS” artiklima.
Trgovina se nalazi u ulici Jovana Dučića na broju 4 i nudi širok asortiman originalnih odjevnih predmeta ove renomirane modne kuće uz vrlo pristupačne cijene.
Ukoliko vam je već dojadilo stalno i iznova kupovati farmerke i slično na buvljaku a koje traju svega par mjeseci, onda ćete zasigurno u ovoj trgovini naći kvalitetne i dugotrajne odjevne predmete.

Vlasnice butika, Nataša i Zina dale su nam tekst o ovom proizvođaču u kojem, kako kažu, piše sve što bi svaki njihov  potencijalni kupac želio znati o ovoj robnoj marki.
Stoga, taj tekst prenosimo u cjelosti.

O NAMA – BROS JNS

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i porodičnoj tradiciji u proizvodnji teksas i pamučne konfekcije, spojem savremenog I proverenog starog klasičnog stila, Bros svet svojim kupcima pruža udobnost I kvalitet satkan kroz vreme iskustva u obradi platna.

Još 80-ih godina prošlog veka, u najstarijem trgovačkom gradu Srbije, Novom Pazaru, radjaju se farmerice koje su se jednako prodavale sa vodećim brendovima u industriji teksasa. 1986.godine osnivamo “Mikan” d.o.o. i sklapamo ugovore sa trgovinskim lancima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije….

Krajem prošlog veka, radja se i naš brend “BROS” zvanično i kao registrovana robna marka. S’ razlogom “Bros” (skraćeno od eng.brothers, što znači braća) jer nastaje pod rukama dva brata, vrhunska majstora u obradi teksas platna koji, preplićući se sa najnovijim tehnološkim procesima obrade denima, s puno ljubavi kroje i šiju odeću koja vraća raspoloženje, godine i sezone.

Bros JNS brand je domaća robna marka koja se bavi izradom ženskih i muških odevnih predmeta od džinsa, kepera, pamuka i drugih materijala. Specifičnost Bros JNS brenda je što ima široku ponudu odevnih predmeta za sve uzraste. Bros JNS brend je tu da omogući našim potrošačima da pronađu svoj lični stil odevanja. Naše ime govori da smo svoji, autentični i originalni.

Posedujemo sopstvene resurse za izradu gotovih proizvoda od ideje do realizacije. Za izardu novog proizvoda potrebno je nekoliko časova, imamo zaokružen celokupni proces proizvodnje odevnih predmeta u krugu sopstvene fabrike, i iskustvo preko 30 godina poslovanja.

Ciljevi Bros JNS brend su proširenje asortiman prizvoda, povećanje broja maloprodajnih objekata, usavršavanje postojećih i uvođenje novih standarda u poslovanju i proizvodnji. Planirana saradnja sa afirmisanim dizajnerima, davanja prostora mladim ljudima, kao i društveno odgovaoran pristup! Bros JNS čine uspešnim i posebnim, stručni tim mladih i uspešnih modelara i dizajnera, tim za nove izazove.

Sa 70% izvoza Bros JNS je dugi niz godina prisutan na tržištu Švedske, Poljske, Rusije, Nemačke, kao i na tržištu bivših jugoslovenskih republika. Poslednjih nekoliko godina beležimo dobre rezultate i na domaćem tržištu. Na teritoriji Srbije imamo svoje maloprodajne objekte koje su autentični i prepoznatljive po svom jedinstvenom enterijeru i izgledu. Unikatne Bros maloprodaje se nalaze u Beogradu, Valjevu, Kragujevacu, Lazarevcu, Šabacu, Boru, Čačku i Novom Pazaru, dok naš proizvodni asotiman je zastupljen u još 150 prodajnih objekata širom Srbije.

U našem jeansu osetićete prirodu, udobnost i slobodu, kako u casual stilu, tako i u modelima poslovne klasične varijante. Proverene konstrukcije koje savršeno pristaju svakom našem kupcu. A ko nas bolje poznaje od nas samih?

AKO ŽELITE DA SE ZAISTA DOBRO OSEĆATE U SVOJOJ GARDEROBI, BIRAJTE BROS JEANS – zato što već tri decenije hoda u korak sa vama prateći najnovije modne trendove I ostaje veran kvalitetu

Srdačno, Vaš Bros JNS

Dodajemo i par fotografija sa otvaranja trgovine, te možete vidjeti dio asortimana, a takođe i dva video priloga o ovoj renomiranoj firmi.

 

Napomena: PR objava /  MARKETING Studija MDINFO PRODUKCIJA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...