Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta predsjednika Narodne skupštine RS opštini Modriča *(VIDEO)

Posjeta predsjednika Narodne skupštine RS opštini Modriča *(VIDEO)

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je 11. oktobra 2017. godine opštinu Modriča i održao sastanak sa načelnikom opštine Mladenom Krekićem i predsjednikom Skupštine opštine Sinišom Nikićem. Sastanku su prisusvovali narodni poslanik Bojan Vidić, zamjenik načelnika Nikola Savić i potpredsjednik Skupštine opštine Velibor Cvijić.

Razgovarano je o bitnim  temama  za lokalnu zajednicu, radu lokalnog parlamenta  i  o temama od opšteg interesa. Načelnik Krekić je upoznao predsjednika sa važnim projektima za opštinu Modriča i budžetom Opštine.

„Zadovoljstvo je razgovarati sa ljudima koji uspješno vode lokalnu zajednicu, imaju ciljeve i način realizacije tih ciljeva. Bitno je da se infrastrukturni projekti koji su važni za Republiku Srpsku što prije privedu kraju. Jedan od tih projekata  je koridor  5C koji je jako važan za Modriču i njen budući razvoj. Opština Modriča ima punu podršku Vlade RS i insitucija Republike Srpske. Nastupajući zajedno kod međunarodnih investitora  nadam se da ćemo realizovati neke od važnih projekata“, izjavio je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

„Želim da izrazim zadovoljstvo što je predsjednik Narodne skupštine danas u Modriči. Kada je u pitanju jedna tako važna ličnost mnogo je tema o kojima se može razgovarati. Moja obaveza je da predsjednika upoznam o stanju u lokalnoj zajednici i bitnim projektima.  Predsjednik je u dobroj mjeri upoznat sa situacijom  u Modriči. Razgovarali smo i o budžetu, koji je trenutno dobrostojeći i sve svoje obaveze izmirujemo. Takođe, razgovarali smo i o radu Skupštine. Ovdje je jedna homogena situacija i onakva kakva treba da bude, sa jasnom pozicijom i prijedlozima koji se usvajaju na lokalnom parlamentu“, rekao je načelnik Krekić.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...