Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta poslanika u Narodnoj skupštini RS Jelene Trivić *(VIDEO)

Posjeta poslanika u Narodnoj skupštini RS Jelene Trivić *(VIDEO)

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić boravila je danas, 10. maja 2021. godine u radnoj posjeti opštini Modriča. Na sastanku sa načelnikom Jovicom Radulovićem, njegovim saradnicima i predsjednikom Skupštine Milutinom Popovićem razgovarano je prioritetnim projektima u narednom periodu, kao i mogućnosti da se određena pitanja važna za funkcionisanje lokalne zajednic nađu na razmatranju Narodne Skupštine.

Načelnik se zahvalio gospođi Trivić na posjeti, upoznao je sa aktivnostima Opštinske  u proteklom periodu, kao i budućim planovima.„Bez obzira što imamo četiri poslanika iz Modriče, ja sam zamolio i Jelenu da pred Narodnom skupštinom kandiduje važne projekte za opštinu Modriča. Trenutno je to izgradnja obalo utvrde u Mjesnoj zajednici Modriča 4. Dobili smo uvjeravanja da su sredstva za izgradnju obezbijeđena, ali nas interesuje u kojoj je fazi projekat, jer je od krucijalne važnosti za opštinu Modriča“, istakao je Načelnik.

Narodna poslanica je upoznala prisutne da je nedavno usvojena izmjena Zakona o slobodnim zonama. Istakla je da lokalne vlasti moraju imati saradnju sa republičkim, i da opštine u kojima se vlast ne poklapa sa republičkom ne smiju da trpe.  „Načelnika Radulovića poznajem od ranije, a danas sam se ponovo uvjerila u njegov predan pristup poslu, kao i njegovih saradnika. Zaista sam optimista i smatram da građani Modriče mogu da očekuju određene promjene“, izjavila je gospođa Trivić.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš snimak uživo emitovan na FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...