Home / NOVOSTI / HRONIKA / Posjeta ministra privrede i preduzetništva *(VIDEO)

Posjeta ministra privrede i preduzetništva *(VIDEO)

Ministar privrede i preduzetništva u Vladi RS Vjekoslav Petričević sa saradnicima boravio je 28. maja 2019. godine u radnoj posjeti opštini Modriča i održao sastanak sa načelnikom opštine Mladenom Krekićem i njegovim saradnicima.

Na sastanku je razgovarano o privrednim kapacitetima opštine Modriča, ovogodišnjem jubilarnom modričkom sajmu privrede koji se organizuje u septembru i drugim pitanjima iz oblasti privrede i preduzetništva.

„Danas smo razgovarali o mnogim temama a posebno o resursima sa kojima raspolaže opština Modriča. Bilo je riječi i o sajmu privrede koji ove godine jubilarni. Mi ćemo svakako  podržati manifestaciju jer sajam u Modriči polako prevazilazi regionalni karakter imajući u vidu da se očekuju izlagači iz Srbije i Hrvatske“, istakao je ministar Petričević.

 

„Želim da iskažem veliku zahvalnost ministru na današnjoj posjeti. Obećao je  da će biti gost sajma  u Modriči a ujedno i domaćin obzirom da se radi o sajmu privrede. Drago nam je što nastavljamo dobru saradnju sa Vladom RS i kroz novoformirano ministarstvo. Ministar nas je informisao o zakonu koji treba da se nađe na nekoj od sljedećih sjednica Vlade RS a koji bi donio određene pogodnosti privrednom sektoru“, rekao je načelnik Krekić.

Nakon sastanka u zgradi Opštine delegacija je posjetila preduzeće „Hertex“ koje duže godina posluje na tržištu i „Đurić Mont“, novoosnovano preduzeće .

 

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...