Home / NOVOSTI / HRONIKA / PONOVIO ZLOČIN: Osuđivani pedofil iz Dugog Polja imao vezu sa 13-godišnjakinjom
Foto: Vid Janković - sa ranijeg hapšenja

PONOVIO ZLOČIN: Osuđivani pedofil iz Dugog Polja imao vezu sa 13-godišnjakinjom

Kako je potvrđeno u PU Doboj Vid Janković je u petak uhapšen i već je predat Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu „obljuba sa detetom mlađim od 15 godina“

VID Janković (36), osuđivani pedofil iz Dugog Polja kod Modriče, ponovo je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 13-godišnju devojčicu.

Kako je potvrđeno u PU Doboj Janković je u petak uhapšen i već je predat Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu „obljuba sa detetom mlađim od 15 godina“.

Osumnjičeni je u periodu od jula do kraja oktobra ove godine u nameri zadovoljavanja svog polnog nagona sa maloletnicom održavao intimnu vezu. Po nalogu suda izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje je koristio i tom prilikom pronađeni su predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku – saopšteno je iz PU Doboj.

Ranije osuđivan

Janković je 2016. godine, nakon priznanja krivice, osuđen na šest meseci zatvora zbog obljube nad mentalno zaostalom S. B. Radi se o slučaju koji je potresao celi region jer je otkriveno da je S. B. kao maloletnica bila u vezi sa trojicom muškaraca, te da je u periodu od 2011. do 2015. godine rodila tri bebe koje su ubijene i zakopane na njenom porodičnom imanju. Zbog ubistva, te podstrekavanje na ubistvo beba njena majka Vojkana Bogojević osuđena je na šest godina zatvora.

Tokom istrage pronađena su tela dva novorođenčeta, dok jedno telo do danas nije otkriveno. DNK analizom je utvrđeno da je otac jedne od tih beba Rade Bogojević koji je osuđen na tri godine zatvora, dok identitet oca druge bebe nije utvrđen. Osim njih dvojice zbog seksulanog iskorištavanja S. B. i Žarko Cvijetić je osuđen na šest meseci zatvora.

Izvor: novosti.rs   Autor: O. Matavulj

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...