Home / NOVOSTI / HRONIKA / POMOĆ ZA PORODICU VIDAKOVIĆ

POMOĆ ZA PORODICU VIDAKOVIĆ

U Modričkom selu Dugo Polje u zaseoku Kutlovac, na samoj granici opština Modriča i Doboj živi porodica Drage Vidakovića. Ova šestočlana porodica živi u veoma teškim uslovima u nedovršenoj kući u samo jednoj prostoriji žive suprug Drago, supruga Vukosava i četvero maloljetne djece, Ranko (10 godina), Mirjana(9), Milan (6) i Jelena (4). Život bez ikakvih primanja veoma je težak a pogotovu kada se živi u ovako lošim uslovima. Naši članovi Mitar Kršić, Stojanka Šarčević i Predrag Zarić ostali su zatečeni životnim uslovima u ovoj porodici.

,,Ostala sam zatečena lošim uslovima u kojima živi ova porodica. Naročito mi je žao djece jer prinuđena su da žive u ovako teškim uslovima. Radeći sa članovima Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ zaista sam se nagledala svakvih slučajeva i naslušala različitih tužnih priča ali smatram da je ovo jedna od najtužnih priča o životu ove porodice. Dovoljno je da vidite ovu nedovršenu kuću a kamo li šta drugo“. – rekla je Stojanka Šarčević.

Prilikom naše posjete nismo zatekli domaćina Dragu, on je otišao na rad da zaradi nešto novca da prehrani svoju porodicu, a supruga Vukosava nam reče da im je neophodna odjeća za djecu na što su naši članovi odmah reagovali i u pripremi ovoga izvještaja uručili ovoj porodici paket odjeće, slatkiša za djecu i igračke kako bi im uljepšali koliko toliko njihov težak život.

Kao za prethodnu takođe i za ovu akciju najiskerenije se zahvaljujemo svešteniku Željki Matiću koji je sa sa našim članovima i svojom djecom obišao ovu porodicu.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor_ Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...