Home / NOVOSTI / HRONIKA / Početak radova na asfaltiranju ulica u MZ Modriča 5

Početak radova na asfaltiranju ulica u MZ Modriča 5

U mjesnoj zajednici Modriča 5,  danas, 17. septembra 2019. godine  počeli su radovi na asfaltiranju dijela ulica Svetog Ilije, Svete Trojice i Studeničke.

Početku radova prisustvovali su načelnik opštine Mladen Krekić, zamjenik načelnika Nikola Savić, načelnik Odjeljenja za stambeno – komunalne poslove i ekologiju Jovan Mišić i mještani.

Ukupna dužina dionice koja će se asfaltirati je 2150 m, širine asfalta 5 m.

Ugovorena vrijednost radova je 241.248,15 KM.

„Ovo je zaista dobar projekat. Mještanima mjesne zajednice Modriča 5  je ovaj asfalt obećan i evo krećemo u realizaciju. Ovdje nema učešća mještana a realizujemo ga uz pomoć Vlade Republike Srpske. Želja nam je da i ova mjesna zajdnica ima asfalt, školu, crkvu i ostalu potrebnu infrastrukturu, jer ovi mještani to zaslužuju“, istakao je načelnik Krekić.

„Realizacija ovog projekta će značiti mnogo za našu mjesnu zajednicu. jer se radi o kapitalnom projektu koji smo uspjeli realizovati u saradnji sa Vladom RS i načelnikom Krekićem. Zahvaljujem im se na svemu što su učinili do sada  za nas, kao i na ovom projektu. Nadam se da ćemo u budućem preriodu realizovati još sličnih projekata. U planu je da se radi nova led rasvjeta“, rekao je Tibor Jovičić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 5.

Izvođač radova je „Galaks – Niskogradnja“ D.D. Brčko.

„Oduševljena sam što se i u našoj mjesnoj zajednici počinje asfaltirati. Riješićemo se prašine i uživati u čistom zraku. Čekali smo i dočekali. Zahvaljujem se načelniku Krekiću i Vladi RS koji su nas podržali. Cijenimo to i poštujemo“, rekla je Smilja Stevanović, mještanka MZ Modriča 5.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...