Home / NOVOSTI / BiH / PAVIĆ U MODRIČI: Podrška građana zbog principijelnosti DNS-a *(FOTO+VIDEO)

PAVIĆ U MODRIČI: Podrška građana zbog principijelnosti DNS-a *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA – Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je večeras u Modriči da je principijelnost DNS-a opredijelila građane da u velikom broju podrže tu stranku i njen program i da zbog toga očekuje najbolji rezultat do sada.

Pavić je istakao da kadrovi DNS-a mogu realizovati program koji podrazumijeva unapređenje Republike Srpske i života građana u Srpskoj.

On je rekao da DNS nikada neće glasati za rasprodaju nacionalnih dobara, kao što su rudnici, šume, hidro i termo potencijali.

Pavić je rekao novinarima prije početka predizbornog skupa da će mirna retorika, normalna komunikacija sa svima, bez ogovaranja i klevete, ali uz dosljednu borbu za svoje principe, donijeti najveći broj glasova DNS-u do sada.

Lider DNS-a je potvrdio da ova stranka podržava Željku Cvijanović za predsjednika Repbulike Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH, a da očekuje da DNS-u pripadne funkcija predsjednika Vlade Republike Srpske.

Pavić je naveo da DNS očekuje podršku 107.000 glasača, te da će osvojiti 15 poslaničkih mjesta u Narodnoj skupštini Repbulike Srpske i dva poslanička mjesta u parlamentu BiH.

“Kako se bliži kraj kampanje, DNS je sve zadovoljniji jer nailazimo na nepodijeljenu podršku građana”, dodao je Pavić.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri Siniša Nikić rekao je da će DNS u ovoj izbornoj jedinici prvi put imati jedan direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini.

On je istakao da će se, kada bude izabran, u Narodnoj skupštini Republike Srpske boriti da u ovoj regiji ojača privreda, te se zalagati za stvaranje povoljnih uslova za rad i investiranje domaćih i stranih preduzeća i kompanija.

“Samo razvojem privrede i održanjem političke stabilnosti može se spriječiti odlazak mladih iz ove regije, Repbulike Srpske i BiH”, rekao je Nikić.

Nosilac liste kandidata DNS-a za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Boban Jovičević rekao je da DNS 18 godina vodi odgovornu politiku prema Republici Srpskoj i njenim građanima.

“Opstanak Republike Srpske je doveden u pitanje i DNS poziva sve političke partije na jedinstvo”, izjavio je Jovičević.

On je naglasio da će u Sarajevu zastupati interese srpskog naroda, te se snažno boriti za jaku, stabilnu i ekonomski razvijenu Republiku Srpsku koja u prvi plan stavlja zapošljavanje mladih ljudi.

Centralnom predizbornom skupu održanom pred više stotina članova stranke i građana Modriče u sportskoj dvorani Kulturno-sportskog centra prisustvovali su predstavnici SNSD-a i SP, koalicionih partnera DNS-a.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...