Home / NOVOSTI / HRONIKA / Načelnik opštine g. Jovica Radulović na treningu muške seniorske ekipe OK “Modriča” *(FOTO)

Načelnik opštine g. Jovica Radulović na treningu muške seniorske ekipe OK “Modriča” *(FOTO)

MODRIČA,   U razgovoru sa stručnim štabom i seniorskim timom Kluba, načelnik je dao podršku ekipi, pred utakmice koje ih očekuju u predstojećem periodu. Za naš portal g. Jovica Radulović dao je izjavu:

“Večeras sam obavio radno – konsultativni sastanak sa igračima muške seniorske ekipe i stručnim štabom obje sekcije (i muške i ženske) OK “Modriča”. Klub je u veoma teškoj materijalnoj situaciji, pa su i rezultati ekipe dosta oskudni. Međutim, zahvalio sam se ovim momcima na uloženom trudu i dostojanstvenom predstavljanju i pronošenju imena naše opštine u prethodnom periodu. Obećao sam, da ćemo sve stipendije i troskove takmicenja izmiriti u narednom periodu, a jednu stipendiju smo već danas uplatili. Opština će nakon završetka sezone pomoći struci, i svim dobronamjernim članovima, da održe novu izbornu Skupštinu Kluba, sa ciljem formiranja nove Uprave, koja će imati jasan cilj i viziju daljeg funkcionisanja i razvoja Kluba. Moj zadatak je da odbojku kao modrički brend, pozicioniramo na mjesto koje zaslužuje.”

Trener OK Modriča, Lazo Cvijić je za portal Modričainfo izjavio:

“Danas je odbojkaškom treningu prisustvovao načelnik opštine Modriča, Jovica Radulović. U prijatnom razgovoru sa odbojkašima i trenerima OK “Modriča” načelnik je izrazio riječi podrške klubu i da u narednom periodu odbojkaši mogu računati na finansijsku i organizacionu podršku od strane opštine Modriča. Treneri i igrači OK “Modriča” izrazili su veliku zahvalnost zbog posjete načelnika i njegove želje da klubu vrati stari sjaj.”
—————
Autor / foto: Zlatko Huravik / Modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...