Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modričanin sa rođakom iz Banjaluke počinio 10 teških krađa

Modričanin sa rođakom iz Banjaluke počinio 10 teških krađa

BANJALUKA – Muškarac čiji su inicijali A.A. /24/ iz Banjaluke i njegov rođak F.A. /29/ iz Modriče uhapšeni su jer su na području Banjaluke, Prnjavora, Teslića i Bijeljine počinili 10 teških krađa u kojima su iz porodičnih kuća krali zlatni nakit i novac, rečeno je Srni u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Osumnjičeni su tokom oktobra automobilom dolazili do tih porodičnih kuća i zvonili na vratima u namjeri da provjere da li ima nekoga unutra.

Ako bi se neko pojavio oni bi rekli da se bave otkupom sekundarnih sirovina, a ukoliko nikoga nije bilo u kući, oni bi podesnim alatom otvarali ulazna vrata ili prozor, te ulazili u objekte iz kojih su krali isključivo novac i zlatni nakit, čime su pričinili znatnu materijalnu štetu oštećenima.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta u redovnoj proceduri, protiv osumnjičenih bude dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu za krivična djela teška krađa.

U toku je rad na rasvjetljavanju i drugih krivičnih djela za koja se sumnja da su ih počinila ova lica.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Alen Aljić i Fadil Aljić.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...