Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČANI PREPOZNALI SNAGU I JEDINSTVO SAVEZA ZA POBJEDU *(FOTO)

MODRIČANI PREPOZNALI SNAGU I JEDINSTVO SAVEZA ZA POBJEDU *(FOTO)

MODRIČA,13.SEPTEMBRA / Poslanički kandidati SDS-a sigurni su u ubjedljivu pobjedu na predstojećim izborima na svim nivoima, a naročito Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske i Mladena Ivanića za srpskog člana Predsjedništva BiH, poručeno je sa tribine SDS-a u Plavoj sali SKC-a u Modriči.

”Trudićemo se da se prema svim građanima bez obzira na političku pripadnost ophodimo jednako jer nam je cilj da svojim ponašanjem pokažemo kako izgleda civilizovana politika. Vladajuća garnitura je upravo tom politikom različitog tretmana duboko podijelila i zavadila narod.”, rekao je Damir Stojanović kandidat za poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

DAMIR STOJANOVIĆ

 

Kandidat koalicije SDS-NDP-NS-SRS za Predstavnički dom Parlamenta BiH iz IJ 2 Jovica Radulović ubijeđen je u pobjedu Saveza za pobjedu na predstojećim izborima.

”Moja kandidatura na SDS listi za Parlament BiH je dokaz jedinstva svih stranaka okupljenih u Savez za pobjedu, sa područja opštine Modriča, kao i odlučnosti da se 7.oktobra Republika Srpska vrati narodu. Nakon pobjede na ovim izborima , u Republici Srpskoj prestaće politike ucjena i odmazdi prema političkim neistomišljenicima i pred nama je vrijeme za izgradnju novog i pravednog društva.”

JOVICA RADULOVIĆ

Kandidat za poslanika u NS Republike Srpske gdin- Stevo Joksimović rekao je da je prezadovoljan odzivom naših sugrađana, što mu daje optimizam kao i ostalim kandidatima. Joksimović je takođe poručio da i u Republici Srpskoj i Modriči SviĆe za narod i Vukotu.

STEVO JOKSIMOVIĆ

Izvor: SDS OO Modriča

Napomena: promotivna / plaćena objava

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...