Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modriča: Početak priprema FK „Alfa Modriča“ (VIDEO+FOTO)

Modriča: Početak priprema FK „Alfa Modriča“ (VIDEO+FOTO)

U prostorijama FK „Alfa Modriča“ danas je izvršena prozivka igrača i započete pripreme za nastavak sezone u Prvoj fudbalskoj ligi RS. Svi se nadaju da će nekadašnji šampion i osvajač kupa Republike Srpske i Bosne i Hercegovine opstati u ovom takmičenju.

Cilj svih u FK „Alfa Modriča“ je opstanak u Prvoj fudbalskoj ligi RS, odnosno plasman među prvih šest ekipa na tabeli. Kako je istakao predsednik kluba Petar Jelić klub je u finansijskom pogledu znatno ojačao, a upravljačka struktura uradila je puno.

Trener Marko Stojić naglašava da je pred članovima kluba teška polusezona, pogotovo u prvih šest utakmica.

Na prozivku se odazvalo 16 igrača. Klub su napustili Dario Damjanović, Neđo Šuka, Marko Branković, Danijel Zlatković, Mevlin Osmić, Nemanja Đekić i Nemanja Bamburać. Stigli su vezni fudbaler Srđan Todorović iz Radničkog sa Novog Beograda, levi bek iz rumunskog Nacionala Igor Stepančev, a povratak u Modriču ostvario je i Petar Mrđan. Najavljena su i tri pojačanja. Među igraćima takođe vlada optimizam.

Pred fudbalrima Modriče je šest kontrolnih utakmica. Pripreme će se realizovati u Kulturno – sportskom centru, a kada se otopi sneg radiće se na pomoćnim terenima stadiona „Dr Milan Jelić“.

Izvor: TVK3

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

https://imgur.com/a/AxOBi5A

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...