Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: Oduzimali mu ukradena drva, pa napao policajca

MODRIČA: Oduzimali mu ukradena drva, pa napao policajca

MODRIČA – Službenici Policijske stanice Modriča juče oko 13 časova postupili su po prijavi Šumske uprave Modriča koji su prijavili krađu drvnih sortimenata u mjestu Babešnica.

Nakon izvršeog uviđaja policijski službenici su se uputili u pravcu Modriče dok su radnici Šumske uprave Modriča ostali da utovaraju pronađene drvne sortimente.

Međutim, nakon određenog vremena modričkoj policiji obratio se radnik navedene šumske uprave koji je prijavio da se na pomenutom licu mjesta nalazi lice koje ometa utovar drvnih sortimenata, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Po dolasku na lice mjesta policajci su zatekli B.T. iz Modriče koji je tvrdio da su to njegovi drvni sortimenti, nakon čega ga je policijski službenik uputio da se narednog dana sa potrebnom dokumentacijom obrati u Policijsku stanicu Modriča.

Lice B.T. je počelo sa negodovanjem a potom je verbalno i fizički nasrnulo na policijskog službenika, nakon čega je isti oko 14 časova lišen slobode.

Po dokumentovanju protiv B.T. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo “Krađa” i krivično djelo “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”.

Izvor: Glas Regije

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...