Home / NOVOSTI / HRONIKA / MD klinci pokazali vještine *(FOTO)

MD klinci pokazali vještine *(FOTO)

MODRIČA – Jubilarna 20. sportska manifestacija u organizaciji Sportskog kluba MD klinci, na kojoj je 250 djece uzrasta od četiri do 11 godina pokazalo svoje vještine i sposobnosti, održana je u ponedjeljak uveče u dvorani Kulturno-sportskog centra Modriča u istoimenoj opštini.

Svaka aktivnost djece na manifestaciji čiji je cilj popularizacija fizičkog vježbanja kod najmlađih, nagrađena je aplauzima.

“Fizička aktivnost, odnosno fizičke vježbe za djecu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta jedan je od važnijih faktora za rast i razvoj. Redovno vježbanje podstiče snagu, fleksibilnost i izdržljivost pa su djeca koja redovno vježbaju izdržljivija, kako fizički tako i psihički”, istakao je Goran Tadić, predsjednik Sportskog kluba MD klinci.

Istakao je da su to prepoznali generalni sponzori kluba – “Nestro grupacija”, koji već osmu godinu finansijski podržavaju rad kluba, a nastaviće to da čine i naredne godine u okviru projekta “Stvaramo zdrave navike”.

Tim povodom predsjednik SK MD klinci uručio je zahvalnicu Bojanu Milešiću, predstavniku generalnog sponzora Rafinerije ulja Modriča.

“Nestro grupacija ponosni je sponzor MD klinaca, koji su nam pokazali svoje fizičke vještine i zainteresovanost za sport. To su prave i zdrave vrijednosti društva, zato ulažemo u razvojne aktivnosti i zdravu budućnost”, rekao je Milešić. Prvi put na manifestaciji su učestvovala i djeca sa poteškoćama u razvoju.

Izvor: Nezavisne novine

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Danijel Broćilović  za modričainfo

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

TROPIC trke za djecu u sklopu 3. Ulične trke u Modriči *(FOTO+VIDEO)

Poslije godine dana pauze, usljed pandemije, trčanje se vraća na modričke ulice. Atletsko rekretivni klub Modriča, 10. jula po treći put organizuje atletsku uličnu trku u dužini od deset kilometara, ...