Home / NOVOSTI / HRONIKA / Lige mladih Područnog košarkaškog odbora Doboj: KK “Modriča” – KK “MD Klinci” *(FOTO)

Lige mladih Područnog košarkaškog odbora Doboj: KK “Modriča” – KK “MD Klinci” *(FOTO)

MODRIČA, U petak 22.12.2017. u Modriči su odigrane košarkaške utakmice u okviru Lige mladih Područnog košarkaškog odbora Doboj i to između gradskih rivala KK” Modriča” i KK “MD Klinci”.
KK “Modriča” bio je uspješniji u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, a KK “MD Klinci” u pionirskoj. U kadetskoj kategoriji KK “Modriča” je bio ubjedljivo nadmoćniji i dokazao da je sa pravom na vrhu tabele u ovoj područnoj ligi.


Neovisno od rezultata bilo zadovoljstvo gledati mlade košarkaše u gradskom derbiju.  Zanimljivo je da su utakmice izazvale veliko interesovanje i prisustvo velikog broja građana. Nakon utakmica mogle su se čuti samo riječi pohvale za mlade talentovane igrače oba kluba.

Očito je da košarka u Modriči ima potencijala i mladih igrača koji će vremenom izrasti u dobre košarkaše ali za to je ipak neophodna šira podrška ovim klubovima.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

POTPISAN MEMORANDUM O RAZUMIJEVANJU I SARADNJI SA KALI SAROM – ROMSKIM INFORMATIVNIM CENTROM

Načelnik opštine Jovica Radulović i izvršna direktorica Kali Sare – Romskog informativnog centra iz Sarajeva Sanela Bešić, potpisani su danas, 19. maja, Memorandum o razumijevanju i saradnji, u zgradi opštinske ...