Home / NOVOSTI / HRONIKA / Lige mladih Područnog košarkaškog odbora Doboj: KK “Modriča” – KK “MD Klinci” *(FOTO)

Lige mladih Područnog košarkaškog odbora Doboj: KK “Modriča” – KK “MD Klinci” *(FOTO)

MODRIČA, U petak 22.12.2017. u Modriči su odigrane košarkaške utakmice u okviru Lige mladih Područnog košarkaškog odbora Doboj i to između gradskih rivala KK” Modriča” i KK “MD Klinci”.
KK “Modriča” bio je uspješniji u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, a KK “MD Klinci” u pionirskoj. U kadetskoj kategoriji KK “Modriča” je bio ubjedljivo nadmoćniji i dokazao da je sa pravom na vrhu tabele u ovoj područnoj ligi.


Neovisno od rezultata bilo zadovoljstvo gledati mlade košarkaše u gradskom derbiju.  Zanimljivo je da su utakmice izazvale veliko interesovanje i prisustvo velikog broja građana. Nakon utakmica mogle su se čuti samo riječi pohvale za mlade talentovane igrače oba kluba.

Očito je da košarka u Modriči ima potencijala i mladih igrača koji će vremenom izrasti u dobre košarkaše ali za to je ipak neophodna šira podrška ovim klubovima.

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...