Home / NOVOSTI / HRONIKA / Kup OFS Modriča: Prekinut meč Trebavca i Modriče

Kup OFS Modriča: Prekinut meč Trebavca i Modriče

Odigrano je prvo kolo kupa Opštinskog fudbalskog saveza Modriča, a početak takmičenja obilježio je prekid meča u Vranjaku, u kojem su se sastali Trebavac i branilac trofeja Modriča.


Prekinut meč u Vranjaku, intervenisala i policija / foto: FK Trebavac, Vranjak

Poslednji meč prvog kola igrao se u Vranjaku, gdje su snage odmjerili Trebavac i bivši šampion BiH Modriča. Modriča je povela golom Mrđana, a prekid meča desio se u finišu prvog poluvremena kada igrač Trebavca grubim startom s leđa oborio iskusnog Lazevskog. Nakon starta došlo je do prepiranja na terenu između igrača obje ekipe, a arbitar Dario Antić podijelio je nekoliko žutih kartona. Ipak, nije uspio da nastavi meč jer je nekoliko igrača htjelo da se obračuna i sa delegatom ovog susreta. Utakmica je na kraju prekinuta u 43. minutu, a službena lica kući je ispratila policija. Izvjesno je da će Modričani ovaj meč dobiti službenim rezultatom 3:0.

U narednu fazu takmičenja plasirali su se još Skugrić, Mladost (Dobrinja), Partizan (Koprivna), Sloga (Jakeš), Skugrić 1964 i Sloga iz Dugog Polja.

Izvor: Sport RS

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...