Home / NOVOSTI / HRONIKA / Kompanija Tropic maloprodaja: ODGOVORNO PREMA KUPCIMA

Kompanija Tropic maloprodaja: ODGOVORNO PREMA KUPCIMA

Kompanija Tropic maloprodaja ulaže velike napore da u skladu sa novonastalom situacijom obezbijedi normalno funkcionisanje i snabdjevenost marketa te želi informisati javnost da svi marketi nesmetano funkcionišu u skladu sa naredbama i preporukama nadležnih organa zbog trenutne situacije.

„Što se tiče pitanja higijene, sprovodimo sve pojačane mjere kako prodajnog prostora, tako i lične higijene naših zaposlenih. Trenutno, nas 2 950 zaposlenih je angažovano u svim marketima Tropic maloprodaje i ulažemo sve napore da naši kupci i građani budu sigurni i zaštićeni prilikom kupovine u našim marketima,” navode iz Tropic maloprodaje.

S obzirom na to da je pitanje cijena robe široke potrošnje prethodnih dana u fokusu pažnje javnosti, iz kompanije Tropic maloprodaja d.o.o. odgovorno saopštavaju da u njihovim marketima od početka krize do sada nisu povećavane marže.

„Ni u jednom trenutku nismo povećavali svoje marže niti ćemo ih u narednom periodu povećavati. Pozdravljamo odluku državnih organa o pojačanju inspekcijske kontrole svih trgovačkih lanaca po ovom pitanju, kako bismo zajedno mogli garantovati javnosti da se postojeća situacija neće zloupotrijebiti,” saopštila je Aleksandra Marković, portparol kompanije Tropic maloprodaja d.o.o.

„U ovom trenutku svi smo fokusirani na trenutnu situaciju u pogledu sprečavanja širenja zaraze i odgovorno radimo na implementiranju svih propisanih mjera od strane nadležnih organa, a sve sa ciljem da se aktuelna situacija zaustavi,” dodali su predstavnici kompanije.

Izvor: Kompanija Tropic maloprodaja

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...