Home / NOVOSTI / HRONIKA / Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče *(VIDEO)

Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče *(VIDEO)

Jovica Radulović, advokat iz Modriče, biće kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Modriča na predstojećim lokalnim izborima – saopšteno je danas na pres konferenciji koja je održana u Modriči.

Radulović ja kazao da mu je pripala čast i zadovoljstvo da budem kandidat za načelnika te je  izrazio zahvalnost stranačkoj organizaciji i OO SDS Modriča na kandidaturi.

„Vjerujem u pobjedu 15. novembra. Imaćemo istorijsku priliku da ova opština, s obzirom na svoj geografski položaj, blizinu Evropske unije i brojne privredne i prirodne kapacitete, konačno iskoristi svoje prednosti za dobrobit svih građana. Za proteklih 16 godina vlasti SNSD-a Modriča je pretvorena u opštinu iz koje se odlazi. To moramo promijeniti“ – naglasio je Radulović, kandidat SDS-a za načlenika Modriče.

On je istakao da u narednom periodu treba iskoristiti sve kapacitete opštine Modriča za razvoj cjelokupne zajednice.

„Tokom izborne kampanje predstaviću plan načelnika opštine za razvoj Modriče u kome će biti sadržana sva pitanja koja se tiču života običnog građanina. Prioriteti će biti usmjereni prije svega na populacionu politiku, pomoć porodicama sa troje i više djece koja je ranije izostala. Najveći resurs Modriče su ljudi i upošljavanjem stanovništva može se riješiti problem odlaska koji je danas aktuelan“  – naglasio je Radulović.

Rdulović je dobio jednoglasnu podršku Opštinskog odbora SDS Modriča.

„Kandidatska odbornička lista  SDS je, s jedne strane lista mladih ljudi, značajno podmlaađena a s druge strane pojačana starim članovima i ranijim odbornicima i vjerujemo da imamo listu sa kojom se možemo podičiti. Ne sumnjam da ćemo ostvariti odličan rezultat“ – istakao je Damir Stojanović, predsjednik OO SDS Modriča, prilikom predstavljanja Jovice Radulovića za načelničkog kandidata.

Predstavljanju Radulovića prisustovali su i zamjenik predsjednik SDS Rado Savić i narodni poslanik Zoran Vidić.

„Drago mi je što sam danas u Modriči i siguran sam da će OO SDS Modriča ostvariti pobjednički rezultat. Srpska demokratska stranka u izbornoj jedinici 4 spremno dočekuje lokalne izbore. Očekujemo promjene i uvjereni smo da će rezultat Srpske demokratske stranke značajno porasti i u Modriči ali i u Derventi, Brodu i Vukosavlju“ – istakao je Rado Savić, zamjenik predsjednika Srpske demokratske stranke.

Izvor: OO SDS Modriča


Video u nastavku nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.

Video je naš snima, Modričainfo produkcije

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...