Home / NOVOSTI / HRONIKA / Javni poziv za buduće preduzetnice sa područja opštine Modriča

Javni poziv za buduće preduzetnice sa područja opštine Modriča

Javni poziv za finansiranje biznisa za marginalizovane grupe žena

Opština Modriča raspisuje ovaj Javni poziv na temelju Preduzetničkog fonda za žene nastalog udruženim sredstvima Opštine i USAID-ovog Programa podrške marginalizovanim grupama (PPMG).

Na konkursu mogu učestvovati žene, pojedinačno ili u grupi, koje se u momentu podnošenja prijave ne mogu okarakterisati kao preduzetnice odnosno vlasnice registrovanog biznisa i ranije to nikada nisu bile. Prijave mogu podnijeti punoljetne osobe, s prebivalištem na području opštine, koje imaju poslovnu ideju i žele je realizovati kroz osnivanje vlastitog poslovnog poduhvata na području opštine Modriča.

Javni poziv se raspisuje za podršku razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća žena žrtava nasilja, samohranih majki, nezaposlenih mladih žena mlađih od 35 godina, žena s invaliditetom ili s djetetom s invaliditetom, te žena koje su na neki drugi način marginalizovane.

Javni poziv je otvoren od 15.06.2020. godine do 30.07.2020 godine.

Kontakt osoba: Ivana Mijanić, telefon: 053/810-511, lokal: 127.

 

Putem sledećih linkova možete preuzeti:

Javni poziv

Odluka o raspisivanju javnog poziva

Odluka o kriterijumima

Odluka o finansiranju biznisa

Prijavni obrazac

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

TROPIC trke za djecu u sklopu 3. Ulične trke u Modriči *(FOTO+VIDEO)

Poslije godine dana pauze, usljed pandemije, trčanje se vraća na modričke ulice. Atletsko rekretivni klub Modriča, 10. jula po treći put organizuje atletsku uličnu trku u dužini od deset kilometara, ...