Home / NOVOSTI / HRONIKA / „INATE“ SE DECEMBRU: U Alfa Modriči rade i u pauzi između dve polusezone

„INATE“ SE DECEMBRU: U Alfa Modriči rade i u pauzi između dve polusezone

MODRIČA – Stala je lopta u Posavini, nastupila je duga zimska pauza, ali u fudbalskoj Modriči ne miruju. Dok igrači i treneri odmaraju nakon osvojene titule jesenjeg šampiona na drugoligaškom „Zapadu“, čelnici kluba usmerili su pažnju na infrastrukturu.

„Ima mnogo posla i za vredne ljude nema pauze. Otklanjamo neke nedostatke na krovu stadiona. On je izgrađen pre 12 godina i logično da treba obnavljati ono što polako nagriza zub vremena. Reflektori su u idealnom stanju, imamo sada i elektronski semafor, ali neke stvari na krovu sada završavamo. Uvek ima posla“, kaže Ilija Jevtić, potpredsednik Alfa Modriče.

Za petak, 8.decembar, priprema posebnu manifestaciju.

„Zamislio sam je kao ’Veče sporta’. Želim da u dužu pauzu od igre odemo zajedničkim druženjem fudbalera i ljudi oko kluba. Pozvaćemo odbojkaše i košarkaše Modriče da nam se pridruže. Da uz koktel i bogat muzički program malo zapevamo. Rezultati u svim sportovima su takvi da se ima razloga za dobro raspoloženje, a to su modrički sportisti zaslužili“, rekao je Jevtić, koji je i generalni sponzor FK“Alfa Modriča“.

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...