Home / NOVOSTI / HRONIKA / ILIJA JEVTIĆ SE POVLAČI IZ UPRAVE FK “ALFA MODRIČA”

ILIJA JEVTIĆ SE POVLAČI IZ UPRAVE FK “ALFA MODRIČA”

MODRIČA, 03.09.2019. – Ilija Jevtić, vlasnik Tvornice obuće “Alfa” iz Modriče koji je bio potpredsjednik uprave, tj. IO FK “Alfa Modriča” i njen generalni sponzor je dao ekskluzivnu izjavu za portal modričainfo:

– “Ja Ilija Jevtić povlačim se sa funkcije potpredsednika Fudbalskog kluba Alfa Modriča od prvog septembra.
Jedan od glavnih razloga je loša igra poslednje dvije utakmice i ja se izvinjavam gledaocima i zamoljavam ih da i dalje aplaudiraju i navijaju za fudbalere bez mene kao potpredsednika. Pogodilo me što fudbaleri nisu ispoštovali dogovorene aktivnosti za poslednje dve utakmice protiv Prijedora i protiv Krupe i ti su povrijedili naš dogovor.
Smatram da ja kao čovek ne zaslužujem, a ni klub ne zaslužuje takav loš odnos prema gledaocima a i prema meni kao čoveku koji voli više fudbal nego bilo šta .
Ovom prilikom dajem priliku da oni koji su proveli već dugo vremena i  stalno su u klubu, daje im se šansa da se rehabilituju i imaju sad priliku da pokažu sebe ili negiraju.
Još jednom se zahvaljujem gledaocima, zahvaljujem se svim prijateljima koji su bili uz mene a želim predsjedniku Jeliću svako dobro.
Nažalost ja nisam bio spreman trčati više dok su neki radili iza mojih leđa i nisam mogao to više tolerisati.” – zaključio je Ilija Jevtić.

Autor: Zlatko Huravik / Modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...