Home / NOVOSTI / BiH / Hrana Produktu nagrada za uspješnost u tovu brojlera

Hrana Produktu nagrada za uspješnost u tovu brojlera

Sarajevo, 20.06.2017. Kompanija za proizvodnju stočne hrane Hrana Produkt dobila je nagradu Klub ROSS 400 za postignute rezultate na svojoj farmi za tov brojlera. U ovo društvo primaju se proizvođači koji ostvare Evropski proizvodni indeks (EPEF) preko 400 u brojlerskom turnusu sa brojlerima ROSS.

”Ova nagrada dodjeljuje se za izuzetne proizvodne rezultate u tovu brojlera i odnosi se na mali procenat uginuća, izuzetno dobru konverziju i mali broj dana tova. To je priznanje koje smo i ranije dobivali i zaista se njime možemo pohvaliti jer predstavlja znak odlične proizvodnje. Pored nas, nagradu je dobio i jedan od naših kupaca koji koristi našu hranu, Bogdanović DOO”,  kazala je Jelena Relić, ispred Hrana Produkta.

Hrana Produkt d.o.o. je fabrika stočne hrane sa sjedištem u Salašu Noćajskom koja posluje od 1992. godine. Kompanija je u privatnoj svojini, registrirana kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet. Osnovna djelatnost je proizvodnja gotove hrane za životinje.

Od osnivanja do danas, politika kompanije je usmjerena na ulaganja u kvalitet, proizvodne i skladišne kapacitete i znanje. Rezultat tih nastojanja su dvije fabrike stočne hrane, Hrana produkt u Salašu Noćajskom i Provamin u Sremskoj Mitrovici.

Ova firma može se pohvaliti i još jednom nagradom. Naime, Vesna Stanković, komercijalni direktor Hrana Produkta izabrana je za Naj ženu u biznisu regiona, na osnovu istraživanja koje je sprovela novosadska agencija Media Invent za region Srema.

Izvor: Hrana Produkt , Saopštenje za medije

Obrada: modričainfo

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...