Home / NOVOSTI / BiH / Hrana Produktu nagrada za uspješnost u tovu brojlera

Hrana Produktu nagrada za uspješnost u tovu brojlera

Sarajevo, 20.06.2017. Kompanija za proizvodnju stočne hrane Hrana Produkt dobila je nagradu Klub ROSS 400 za postignute rezultate na svojoj farmi za tov brojlera. U ovo društvo primaju se proizvođači koji ostvare Evropski proizvodni indeks (EPEF) preko 400 u brojlerskom turnusu sa brojlerima ROSS.

”Ova nagrada dodjeljuje se za izuzetne proizvodne rezultate u tovu brojlera i odnosi se na mali procenat uginuća, izuzetno dobru konverziju i mali broj dana tova. To je priznanje koje smo i ranije dobivali i zaista se njime možemo pohvaliti jer predstavlja znak odlične proizvodnje. Pored nas, nagradu je dobio i jedan od naših kupaca koji koristi našu hranu, Bogdanović DOO”,  kazala je Jelena Relić, ispred Hrana Produkta.

Hrana Produkt d.o.o. je fabrika stočne hrane sa sjedištem u Salašu Noćajskom koja posluje od 1992. godine. Kompanija je u privatnoj svojini, registrirana kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet. Osnovna djelatnost je proizvodnja gotove hrane za životinje.

Od osnivanja do danas, politika kompanije je usmjerena na ulaganja u kvalitet, proizvodne i skladišne kapacitete i znanje. Rezultat tih nastojanja su dvije fabrike stočne hrane, Hrana produkt u Salašu Noćajskom i Provamin u Sremskoj Mitrovici.

Ova firma može se pohvaliti i još jednom nagradom. Naime, Vesna Stanković, komercijalni direktor Hrana Produkta izabrana je za Naj ženu u biznisu regiona, na osnovu istraživanja koje je sprovela novosadska agencija Media Invent za region Srema.

Izvor: Hrana Produkt , Saopštenje za medije

Obrada: modričainfo

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...