Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SZM u posjeti kod Saše Brkića

HO SZM u posjeti kod Saše Brkića

Humanitarna organizacija Srcem za Modriču danas je bila u posjeti kod Saše Brkića.
Za Saleta komšije kažu da je jedna velika dobrica jer je uvjek nasmijen i speman da pomogne. Sa našim Saletom se život baš poigrao.
Na početku rata mu pripadnici HVO i Zelenih beretki odvode majku Milijanu u nepoznatom pravcu i niko više ništa čuo za nju nije. On i otac Branko, iako obadvojica lošeg zdravlja od prvog do poslednjeg dana su borci VRS.
Rat staje a otac Branko oboljeva od karcinoma. Ubrzo i umire. Da je nesreća dugog repa pokazuje i Saletova sudbina. Dok je svjeća za pokoj duši oca Branka gorjela Saša je zaspao. Svjeca se prevrnula i zapalila stan.
Sve nesreća za nesrećom, ali eto, naš Sale se neda, tačnije ne da taj svoj osmjeh i vedri duh. Zato nam se čini da je najmanje što se može učiniti za ovakvog čovjeka, otići posjetiti ga i uručiti jedan paket svakodnevnih potrepština.
Ispred HO Srcem za Modriču ovu posjetu su izvršili naši članovi Stefan Jevremović, Kojic Risto i Lalic Jelena.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Vjerovali ili ne, ima još, em poštenih, em plemenitih ljudi

Ova lijepa, skoro i nevjerojatna priča počinje objavom koju smo na Modričainfo postavili 11.06.2022. godine. Javila nam se sugrađanka Z.B.T. sa molbom da postavimo objavu, a koja je glasila, doslovno: ...