Home / NOVOSTI / BiH / Henkel i trgovački lanac Tropic i mojMarket donirali posteljine za porodilje i bebe iz UKC Banja Luka

Henkel i trgovački lanac Tropic i mojMarket donirali posteljine za porodilje i bebe iz UKC Banja Luka

Banja Luka– Zahvaljujući projektu “Zagrljaj za mame i bebe”, kojeg je u periodu od 1. do 30. septembra organizovala kompanija Henkel u saradnji s trgovačkim lancem Tropic i mojMarket, kreveti za porodilje i njihovu novorođenčad na Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Banja Luka biće opremljeni novim posteljinama.

Tim povodom predstavnici kompanija su danas posjetili porodilište u Banjoj Luci i uručili donaciju koju čini 170 setova bolničke posteljine.

“Koristimo ovu priliku da se zahvalimo kompaniji Henkel za donaciju u vidu posteljine koja je namijenjena Klinici za ginekologiju i akušerstvo. Na ovaj način donator je izrazio poštovanje prema radu medicinskih profesionalaca i pokazao društvenu odgovornost i brigu za naše pacijentice”, izjavila je Sandra Radetić, predstavnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC Republike Srpske.

Donaciju je u ime kompanije Henkel uručio Erol Ferović, Key Account Manager, koji je tom prilikom izjavio:

“U lancu vrijednosti kompanije Henkel, briga o zdravlju zauzima važno mjesto. S tim u vezi, ovog puta smo s velikim zadovoljstvom odlučili uputiti donaciju odjeljenju ginekologije i porodilištu u Banjoj Luci, kako bismo dali doprinos unapređenju uslova u kojima na svijet dolaze neke nove generacije i provode prve zajedničke trenutke sa svojim majkama. Ova akcija ne bi bila moguća bez podrške našeg partnera, kompanije Tropic maloprodaja ali i građana koji su kupovinom Henkelovih proizvoda, Persil, Perwoll, Somat i Bref direktno učestvovali u donaciji, za što im se od srca zahvaljujemo”.

Projekt “Zagrljaj za mame i bebe” je još jedna u nizu društveno-odgovornih aktivnosti koje je Henkel organizovao u saradnji s domaćim trgovačkim lancem Tropic i mojMarket.

“Danas više nego ikad trebamo upozoriti na potrebu podrške i pomoći jedni drugima. Mnogo zdravih, srećnih i lijepih beba – to nam treba! Nebrojeno puta smo pokazali da zajedno možemo unaprijediti živote beba i mama u Republici Srpskoj te svojom misijom želimo da doprinesemo još boljoj njezi novorođenčadi od prvog dana. Briga za najmlađe i njihove roditelje sastavni su dio našeg poslovanja i stoga nam je veoma drago što i u ovoj godini dajemo svoj doprinos ovoj vrsti humanog projekta“ izjavila je Senada Arnautović, rukovodilac službe marketinga domaćeg  trgovačkog lanca Tropic i mojMarket.

 Izvor: Saopštenje za javnost kompanije Tropic Banja luka

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...